ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ντόρτμουντ: Κακοήθης ο όγκος του Σεμπαστιάν Αλέ- Αφαιρέθηκε από τον όρχι του

Ντόρτμουντ: Κακοήθης ο όγκος του Σεμπαστιάν Αλέ- Αφαιρέθηκε από τον όρχι του Facebook Twitter
Φωτ: Sébastien Haller/ Instagram
0

Για αρκετούς μήνες εκτός των αγώνων της Ντόρτμουντ θα μείνει ο Σεμπαστιάν Αλέ, καθώς η γερμανική ποδοσφαιρική ομάδα γνωστοποίησε ότι θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία.

Και αυτό γιατί οι ιστολογικές εξετάσεις που έγιναν στον όγκο που αφαιρέθηκε από τον όρχι του 28χρονου ποδοσφαιριστή έδειξαν ότι είναι κακοήθης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σεμπαστιάν Αλέ υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα σε επέμβαση, καθώς ο όγκος ανακαλύφθηκε στη διάρκεια της προετοιμασίας της Μπορούσια.

«Ο Σεμπαστιάν θα λάβει τώρα την καλύτερη δυνατή θεραπεία. Οι πιθανότητες ανάρρωσης είναι πολύ καλές. Ευχόμαστε σ' αυτόν και την οικογένειά του πολλή δύναμη κι αισιοδοξία και οι σκέψεις μας είναι μαζί του στη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου» δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Σεμπάστιαν Κελ.

Από την πλευρά του, ο γερμανικός σύλλογος αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι δεν θα αποκαλύψει άλλες ιατρικές λεπτομέρειες αναφορικά με τη θεραπεία του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ