Νεκρός ο σέρφερ Chris Davidson ύστερα από επίθεση έξω από παμπ

Νεκρός ο σέρφερ Chris Davidson ύστερα από επίθεση έξω από παμπ Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook/Surfing Australia
0

Νεκρός μετά από επίθεση έξω από παμπ έπεσε ο τέως πρωταθλητής του σερφ Chris Davidson.

Το βράδυ του Σαββάτου, η αστυνομία εκλήθη στο σημείο ύστερα από καταγγελία για ένταση στο σημείο. 

Ο 45χρονος Davidson δέχθηκε μία γροθιά στο πρόσωπο, έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του στο δρόμο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και ν' αφήσει την τελευταία του πνοή. 

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. 

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 42χρονου το πρωί της Κυριακής. Εμφανίστηκε ενώπιον των δικαστικών Αρχών, αλλά δεν του δόθηκε η δυνατότητα να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση. 

Ο Davidson απασχολούνταν ως επαγγελματίας σέρφερ το 2010 και 2011 και η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει θλίψη στον χώρο.

Το Surfing Australia αναφέρει ότι η κοινότητα του αθλήματος θρηνεί την απώλεια του "Davo", όπως ήταν γνωστός.  «Ο Davo ήταν ένας εξαιρετικά ταλαντούχος σέρφερ και μία αληθινή προσωπικότητα στο άθλημα και την κοινότητά μας. Οι σκέψεις μας είναι με τα δύο παιδιά, τους φίλους και την οικογένειά του αυτή τη στιγμή».

Ο 11άκις παγκόσμιος πρωταθλητής Kelly Slater, αποκάλεσε τον Davidson έναν από τους πιο ταλαντούχους σέρφερ που γνώριζε. 

«Ακόμα ένας στρατιώτης χάθηκε χθες. Είχα πολλούς καλούς αγώνες με αυτό τον τύπο» ανέφερε ο ίδιος. 

Φίλος του θύματος έκανε λόγο για έναν τραγικό θάνατο και επεσήμανε πως ο 45χρονος ήταν μοναδικός, ευγενής, χαρισματικός και η ψυχή του πάρτι. 

Σημειώνεται πως προ ημερών είχε χάσει τη ζωή του και ο 24χρονος επαγγελματίας σέρφερ Kalani David, ο οποίος έπαθε επιληπτική κρίση καθώς βρισκόταν στη θάλασσα. Ο νεαρός έπασχε από σπάνια πάθηση, η οποία του προκαλούσε τις κρίσεις. 

Με πληροφορίες από Guardian

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM