Νεκρός 28χρονος μποξέρ στο Σίδνεϊ μετά από αγώνα για τον τίτλο

Νεκρός 28χρονος μποξέρ στο Σίδνεϊ μετά από αγώνα για τον τίτλο Facebook Twitter
0

Ένας 28χρονος μπόξερ έχασε τη ζωή του από τραύματα που υπέστη την περασμένη εβδομάδα μετά από αγώνα πυγμαχίας για τον τίτλο του πρωταθλητή στο νοτιοδυτικό Σίδνεϊ.

Ο Davey Browne Jr βγήκε νοκ άουτ από τον Φιλιππινέζο Carlo Magali στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα του τελικού γύρου σε έναν αγώνα 12 γύρων στο RSL club Ingleburn την Παρασκευή. 

 

Αν και ο πατέρας δύο παιδιών ανέκτησε τις αισθήσεις του μετά το νοκ-άουτ, κάποια στιγμή κατέρρευσε στο  σκαμπό του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Λίβερπουλ σε κρίσιμη κατάσταση με τραύματα στον εγκέφαλο. Η οικογένεια Browne αποφάσισε να απενεργοποιήσει την υποστήριξη, τέσσερις ημέρες αργότερα.

 

Νεκρός 28χρονος μποξέρ στο Σίδνεϊ μετά από αγώνα για τον τίτλο Facebook Twitter

 

Ο πρόεδρος της Αυστραλιανής Εθνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, John McDougall, ο οποίος είδε τον αγώνα, είπε στην Sydney Morning Herald ότι ο πυγμάχος είχε "πέσει" μπροστά του.

 

"Ο αντίπαλός του από τις Φιλιππίνες τον χτύπησε με μια γροθιά συντρίβοντάς τον και φάνηκε να παγώνει πριν χτυπήσει στο πάτωμα," είπε ο McDougall. "Ο γιατρός του έδωσε οξυγόνο και ένα ασθενοφόρο έφτασε εκεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα."

Αυτός ο θάνατος έρχεται μόλις έξι μήνες μετά την κατάρρευση και το θάνατο του πυγμάχου από το Queensland, Braydon Smith, μετά από έναν αγώνα 10 γύρων.

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM