ΝΒΑ: Πρόστιμο 25.000$ στον Χάρντεν για την κριτική του σε διαιτητή

ΝΒΑ: Πρόστιμο 25.000$ στον Χάρντεν για την κριτική του σε διαιτητή Facebook Twitter
EPA
0

Ο αστέρας των Χιούστον Ρόκετς, Τζέιμς Χάρντεν τιμωρήθηκε με 25.000 δολάρια πρόστιμο, για τη δημόσια κριτική που έκανε σε διαιτητή του NBA, μετά την ήττα από τους Λος Άντζελες Λέικερς, το βράδυ της Πέμπτης.


Ο Χάρντεν χρεώθηκε 4 επιθετικά φάουλ, συμπεριλαμβανομένου και αυτού που τον ανάγκασε να αφήσει τον αγωνιστικό χώρο, 1:24 πριν τη λήξη της αναμέτρησης και ενώ οι Ρόκετς βρίσκονταν πίσω στο σκορ με έξι πόντους.


«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία, αλλά ο Σκοτ Φόστερ είναι αγενής και αλαζόνας» υποστήριξε ο Χάρντεν που με τους 30 πόντους στο συγκεκριμένο ματς έφτασε τα 32 σερί ματς με 30+ πόντους, που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο σερί στην ιστορία της λίγκας.

«Δεν μπορείς να του μιλήσεις κατά τη διάρκεια ενός αγώνα και αναρωτιέμαι πως μπορείς να χτίσεις μια σχέση με τους διαιτητές;» συνέχισε ο πρώτος σκόρερ της λίγκας.

«Πιθανότατα θα τιμωρηθώ για τις δηλώσεις μου, αλλά στεναχωριέμαι που σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορείς να εκφράσεις την άποψή σου. Σίγουρα πιστεύω πως ο Φόστερ έχει προσωπικά με την ομάδα μου και θεωρώ πως δεν θα πρέπει να σφυρίζει πλέον στα παιχνίδια μας».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ