Μουντομπάσκετ: H Iσπανία νίκησε την Αυστραλία σε έναν δραματικό ημιτελικό

Μουντομπάσκετ: H Iσπανία νίκησε την Αυστραλία σε έναν δραματικό ημιτελικό Facebook Twitter
0

Στον δεύτερο τελικό Μουντομπάσκετ στην ιστορία της, θα αγωνιστεί η Ισπανία, καθώς νίκησε την Αυστραλία σε έναν δραματικό ημιτελικό που κρίθηκε μετά από δύο παρατάσεις. 

Με 95-88, οι Ισπανοί μετά από ανατροπή, καθώς είχαν βρεθεί και στο -11 στην 3η περίοδο, αρνήθηκαν στην Αυστραλία του εξαιρετικού Πάτι Μιλς (32π.) μία πρώτη συμμετοχή σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τα δύο τρίποντα του Σέρχιο Γιουλ στη 2η παράταση που εκτόξευσαν τη διαφορά στο +7, 89-82, έστειλαν την Ισπανία στον τελικός της διοργάνωσης, την Κυριακή (15/9) στις 15:00, με στόχο το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση. 

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του 2006, Ισπανία, είχε ηγέτη τον Μαρκ Γκασόλ με 33 πόντους, ενώ 19 πόντους πρόσθεσε ο Ρίκι Ρούμπιο και 17 ο Σέρχιο Γιουλ.

Στο άλλο ημιτελικό αντίπαλοι είναι η Γαλλία και η Αργεντινή. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM