Μουντιάλ 2022: 2-1 η Σαουδική Αραβία με την Αργεντινή - «Γύρισε» το ματς μέσα σε 5 λεπτά

Μουντιάλ 2022: Η Σαουδική Αραβία «γύρισε» το ματς με την Αργεντινή μέσα σε 5 λεπτά Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter.
0

Μια μεγάλη ανατροπή είναι σε εξέλιξη στον αγώνα ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Σαουδική Αραβία για τους ομίλους του φετινού Μουντιάλ.

Συγκεκριμένα, οι Αργεντίνοι προηγήθηκαν στο 10ο λεπτό με γκολ του Λιονέλ Μέσι. Ωστόσο, με την έλευση του δεύτερου ημιχρόνου οι Σαουδάραβες ανέτρεψαν το σκορ μέσα σε μόλις πέντε λεπτά με γκολ του Σαλέχ αλ-Σεχρί στο 48ο και του Σαλέμ αλ-Νταβσάρι στο 53ο λεπτό.

Μέχρι αυτό το λεπτό του αγώνα η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έχει καταφέρει να κρατήσει την ανατροπή που κατάφερε παρά το ότι με βάση τα στατιστικά έχει κατοχή μπάλας μόλις 32%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σουτ των Αργεντινών που βρήκαν στόχο ανέρχονταν μέχρι το 75ο λεπτό σε τέσσερα ενώ αυτά των Σαουδαράβων σε μόλις δύο, όσα και τα γκολ που έχει πετύχει η ομάδα.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM