Μίλτος Τεντόγλου μετά το χρυσό μετάλλιο: «Κατάρα που έκανα δύο φορές 8,65μ»

Μίλτος Τεντόγλου μετά το χρυσό μετάλλιο: «Κατάρα που έκανα δύο φορές 8,65μ» Facebook Twitter
0

«Να ζητήσω συγγνώμη, τα έχω δώσει όλα, είμαι πολύ κουρασμένος. Προσπάθησα να κάνω το πανελλήνιο. Κατάρα που έκανα δύο φορές 8,65μ.» ανέφερε χαρακτηριστικά στις πρώτες δηλώσεις του μετά το χρυσό μετάλλιο στη Ρώμη ο Μίλτος Τεντόγλου. 

Ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχτηκε για έκτη φορά - τρίτη συνεχόμενη - πρωταθλητής Ευρώπης, ενώ έκανε την καλύτερη επίδοση στον κόσμο για φέτος. «Βοήθησε το κλίμα και ο διάδρομος που ήταν τόσο καλά φτιαγμένος. Είμαι καλύτερος στα σκληρά στάδια, είναι φανταστικό το ταρτάν. Έκανα πολύ καλό αγώνα, όπως και οι υπόλοιποι αθλήματος» επισήμανε. 

Στην ερώτηση ότι είναι ο καλύτερος τελικός σε άλμα εις μήκος είπε «για πλάκα είναι ο καλύτερος τελικός. Απίστευτη ποιότητα. Είμαστε όλοι κτήνη εδώ πέρα. Και ο Τσέχος που είναι πιτσιρικάς. Ο Πορτογάλος με τα άκυρα, επίσης καλός. Φανταστική δωδεκάδα. Μπράβο σε όλους». 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ενοχλημένος από τις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στη Νέα Υόρκη

Αθλητισμός / Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ενοχλημένος από τις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στη Νέα Υόρκη

Το τελευταίο διάστημα αρκετά δημοσιεύματα εντός και εκτός Ελλάδας αναφέρουν πως ο σταρ του NBA φέρεται να έχει αγοράσει συγκρότημα διαμερισμάτων στο Μπρούκλιν λόγω της πιθανής μεταγραφής του σε ομάδα της Νέας Υόρκης
THE LIFO TEAM