ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Μίλτος Τεντόγλου για αλλαγή στην βαλβίδα: «Αν περάσει αυτή η αλλαγή θα σταματήσω το μήκος»

Μίλτος Τεντόγλου για αλλαγή στην βαλβίδα: «Αν περάσει αυτή η αλλαγή θα σταματήσω το μήκος» Facebook Twitter
Φωτογραφία Μίλτου Τεντόγλου κατά τη διάρκεια των δηλώσεων / Χ
0

Δήλωση - βόμβα έκανε λίγη ώρα μετά το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου ο Μίλτος Τεντόγλου.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του μετά την επιτυχία του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Μίλτος Τεντόγλου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις συνθήκες του τελικού στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, αναφέροντας παράλληλα πως αν γίνουν αλλαγές στη βαλβίδα και στη μέτρηση των αλμάτων, θα σταματήσει το μήκος.

 «Δεν με ενδιέφερε η νίκη, αλλά η επίδοση κι αυτή την βγήκε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αγωνιστήκαμε το πρωί. Χθες, για παράδειγμα δεν υπήρχε στο πρόγραμμα κανένα οριζόντιο άλμα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλουν να μετρούν τα άλματα από το σημείο που πηδάμε. Έτσι το αγώνισμα χάνει τη δυσκολία του. Όλοι μπορούν να πηδήξουν απλά μήκος, αλλά η προσέγγιση και το πάτημα είναι το δύσκολο κομμάτι και αυτό θέλουν να τον αφαιρέσουν. Αν περάσει αυτή η αλλαγή, θα σταματήσω το μήκος και θα κάνω τριπλούν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μίλτος Τεντόγλου.

Για το συγκεκριμένο θέμα παράλληλα μίλησε και ο Καρλ Λιούις, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του ΜίλτουΤεντόγλου. «Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να συμβουλευόμαστε τους αθλητές. Δεν θα συμφωνούσαν ποτέ με αυτήν την αλλαγή μορφής. Έχω ακούσει τόσες απόψεις αλλά όχι από τους άλτες. Τώρα, κάθε άλτης πρέπει να μιλήσει και να τους κάνει να καταλάβουν ότι δεν θα δεχτούν αυτές τις αλλαγές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μίλτος Τεντόγλου: «Ο αγώνας ήταν χάλια, δεν είχα καμία όρεξη»

Μετά τη νίκη του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις με τον χαρακτηριστικό του τρόπο. «Πολύ κακός αγώνας», είπε. «Ο αγώνας ήταν χάλια. Ούτε στον χειρότερο μου εχθρό να κάνει τελικό το πρωί. Ό,τι χειρότερο. Δεν είχα καμία όρεξη. Ήταν δύσκολο. Προσπαθούσα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ αλλά δεν έβγαινε το άλμα, η επίδοση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Έχω ξανακερδίσει αυτόν τον αγώνα. Τα άλλα παιδιά είναι νέα, δεν έχουν κερδίσει και είναι πιο πεινασμένα από εμένα. Εγώ πρέπει να βρω μια όρεξη γιατί τα έχω κερδίσει όλα. Είναι δύσκολο να βρεις αυτή την όρεξη. Ήταν περίεργος αγώνας και δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου», συμπλήρωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής. «Δεν με ένοιαζε το χρυσό μετάλλιο» σημείωσε. «Κρατάω ότι ήταν πολλοί Έλληνες στις κερκίδες, ο αγώνας ήταν χάλια» κατέληξε ο Έλληνας αθλητής. 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ