KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Μίλτος Τεντόγλου: Έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Μίλτος Τεντόγλου: Έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ο Μίλτος Τεντόγλου στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας και έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Συγκεκριμένα, ο Μίλτος Τεντόγλου στέφθηκε πρωταθλητής ύστερα από έναν σπουδαίο αγώνα στο άλμα εις μήκος που πραγματοποίησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο διεξάγεται στον Βόλο.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης με κορυφαία επίδοση στα 8.38 μέτρα, βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ. Ξεκίνησε στην πρώτη του προσπάθεια με άλμα στα 8,10μ., συνέχισε στη δεύτερη στα 8,23μ. και η τρίτη του ήταν άκυρη. Ωστόσο στην τέταρτη προσπάθειά του ανέβηκε στα 8,26μ. και ολοκλήρωσε τον αγώνα του, με το πέμπτο και τελευταίο του άλμα να είναι και το καλύτερο, στα 8,38 μέτρα.

 

Μίλτος Τεντόγλου: Θα μπορούσα να κάνω λίγο παραπάνω σήμερα

Μετά τον αγώνα, ο Μίλτος Τεντόγλου προχώρησε σε δηλώσεις. Αναφορικά με το τι τον χαροποίησε περισσότερο, απάντησε πως «καλές ήταν οι επιδόσεις, καλοί οι αγώνες, αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσα να κάνω λίγο παραπάνω σήμερα, γιατί οι συνθήκες ήταν πολύ καλές στον Βόλο με ήπιο αέρα». Συμπλήρωσε πως «έκανα κάποια τεχνικά λάθη μόνος μου, χωρίς λόγο. Έχασα μεγάλη επίδοση μόνος μου. Είναι ΟΚ όμως. Είναι season best».

Σχετικά με το αν είναι μέσα στο πλάνο αυτές οι επιδόσεις, ο ίδιος είπε πως «είναι μέσα στο πλάνο, αλλά δεν έχουν καμία σχέση οι αγώνες που κάνω τώρα με αυτούς που θα δώσω στο Παγκόσμιο. Έχουμε καιρό ακόμα για το Παγκόσμιο. Εδώ σήμερα δεν ήμουν έτοιμος να τα δώσω. Προσπαθώ χαλαρά να κάνω μια καλή επίδοση. Είναι πολύ δύσκολο να το πετύχω αυτό. Άνετα θα έκανα 45άρι. Θα μπορούσε να ήταν η καλύτερη κορυφαία επίδοση στον κόσμο, αλλά από μόνος μου το έχασα».

Στη συνέχεια, αναφορικά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ο Μίλτος Τεντόγλου είπε πως «είναι μεγάλος μου στόχος. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να δώσω μια καλή μάχη. Μπορεί να μην κερδίσω αλλά τουλάχιστον θέλω να δώσω μια καλή μάχη».

Τέλος, όσον αφορά στη δημοφιλία του, παραδέχτηκε πως «λαμβάνω αυτή την αγάπη. Δεν μου αρέσει να είμαι διάσημος, ούτε μ’ αρέσει να με ξέρουν όλοι».

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Αθλητισμός
0

KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αθλητικές στιγμές που στιγμάτισαν το 2025

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ / Οι σημαντικότερες αθλητικές στιγμές του 2025

Από ιστορικές ελληνικές επιτυχίες και τελικούς που θα μνημονεύονται για δεκαετίες, μέχρι γεγονότα που πάγωσαν τον παγκόσμιο αθλητικό πλανήτη. Μια αναδρομή στα κορυφαία αθλητικά στιγμιότυπα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ενοχλημένος από τις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στη Νέα Υόρκη

Αθλητισμός / Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ενοχλημένος από τις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στη Νέα Υόρκη

Το τελευταίο διάστημα αρκετά δημοσιεύματα εντός και εκτός Ελλάδας αναφέρουν πως ο σταρ του NBA φέρεται να έχει αγοράσει συγκρότημα διαμερισμάτων στο Μπρούκλιν λόγω της πιθανής μεταγραφής του σε ομάδα της Νέας Υόρκης
THE LIFO TEAM