Μαζική γαστρεντερίτιδα στον Παναθηναϊκό - Παίκτες στο νοσοκομείο

Μαζική γαστρεντερίτιδα στον Παναθηναϊκό - Παίκτες στο νοσοκομείο Facebook Twitter
0

Με συμπτώματα δηλητηρίασης διακομίσθηκαν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας, πέντε παίκτες του Παναθηναϊκού αλλά τελικά πριν λίγο έγινε γνωστό πως ιογενής γαστρεντερίτιδα είναι τελικά η διάγνωση.

Τα παραπάνω δήλωσαν οι γιατροί ιδιωτικού θεραπευτηρίου, όπου παραμένουν πέντε παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Πρόκειται για τους Νικ Καλάθη, Ντίνο Μήτογλου, ΝτεΣόν Τόμας, Τζέιμς Γκιστ και Ιαν Βουγιούκα, οι οποίοι όπως είναι φυσικό, δεν προπονήθηκαν και κατά συνέπεια, τίθεται άμεσο ζήτημα με την συμμετοχή τους στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου, για την7η αγωνιστική της Basket League.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από ιογενή γαστρεντερίτιδα ταλαιπωρείται και ο Στεφάν Λάσμε, όμως η περίπτωση του είναι πιο ήπια, με αποτέλεσμα να παραμένει κλινήρης στο σπίτι του και να ακολουθεί ειδική αγωγή.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Αθλητισμός / Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Η κίνηση αυτή ήρθε σε μια περίοδο κατά την οποία το Μιλγουόκι βρίσκεται σε εμφανή αγωνιστική κρίση, έχοντας χάσει οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια
LIFO NEWSROOM
Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM