Μαρία Σάκκαρη: Έχασε στον τελικό του Indian Wells αλλά σκαρφάλωσε στο No3 της παγκόσμιας κατάταξης

Η Μαρία Σάκκαρη Facebook Twitter
Φωτ: Clive Brunskill/Getty Images
0

Με 2-0 σετ ηττήθηκε στον τελικό του Indian Wells η Μαρία Σάκκαρη.

Μακριά από τον καλό της εαυτό, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχασε από την Πολωνή από την Ίγκα Σβιόντεκ.

Μπορεί να ηττήθηκε, ωστόσο, θα δει τη Δευτέρα, η Μαρία Σάκκαρη θα δει το όνομά της να σκαρφαλώνει στο Νο3 της Παγκόσμιας κατάταξης, ενώ η Πολωνή μετά την κατάκτηση του τίτλου θα βρίσκεται στο Νο2.

Μετά το τέλος του αγώνα, η Μαρία Σάκκαρη ευχαρίστησε την ομάδα της και τον κόσμο, ενώ εξέφρασε την ελπίδα να συμμετέχει στο τουρνουά και τη νέα χρονιά. «Σας ευχαριστώ πολύ. Ίγκα είσαι τέλεια πρωταθλήτρια, υπέροχο άτομο. Αξίζεις πολλά περισσότερα από όσα ήδη έχεις κερδίσει. Καλή τύχη στο μέλλον. Συγχαρητήρια στην ομάδα σου», είπε.

«Ευχαριστώ τους διοργανωτές. Είναι ένα από τα καλύτερο τουρνουά στον κόσμο, σε ένα ιδιαίτερο μέρος. Ακόμα και αν σήμερα δεν ήταν η μέρα μου, αυτό το τουρνουά θα έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Εξαιτίας του κόσμου και των χορηγών που βοηθούν στην ολοκλήρωσή του. Ευχαριστώ την ομάδα μου και την οικογένειά μου, που με υποστηρίζουν σε όλη την πορεία μου και ελπίζω να έρθω ξανά εδώ και του χρόνου», πρόσθεσε η Μαρία Σάκκαρη.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM