Κριστιάνο Ρονάλντο: Στην Ευρώπη η δουλειά μου έχει τελειώσει, κέρδισα τα πάντα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη συνέντευξη Τύπου της Αλ Νασρ Facebook Twitter
Φωτ: EPA
0

Στο γήπεδο της Αλ Νασρ για τη συνέντευξη Τύπου βρέθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μιλώντας το νέο του βήμα.

Ο Πορτογάλος σουπερστάρ, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας λίγο πριν την έλευση του νέου έτους, δήλωσε ότι είχε προτάσεις από συλλόγους στη Βραζιλία, την Αυστραλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Πορτογαλία, ωστόσο, για εκείνον η Ευρώπη έχει τελειώσει.

«Στην Ευρώπη η δουλειά μου έχει τελειώσει», δήλωσε ο Ρονάλντο και πρόσθεσε: «Κέρδισα τα πάντα, έπαιξα για τους πιο σημαντικούς συλλόγους στην Ευρώπη και τώρα είναι μια νέα πρόκληση στην Ασία».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να λαμβάνει την μεγαλύτερη αμοιβή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, συμφωνώντας για 500 εκατομμύρια ευρώ έως το 2025! Σύμφωνα με τους υπολογισμούς ο CR7 θα λαμβάνει πάνω από 16,6 εκατομμύρια ευρώ το μήνα, ή 555.000 ευρώ την ημέρα - δηλαδή 23.000 ευρώ την ώρα και 385 ευρώ το λεπτό.

«Πολλοί μιλούν και λένε τη γνώμη τους, αλλά δεν ξέρω ποδόσφαιρο. Στο ποδόσφαιρο τα τελευταία 10-15 χρόνια όλες οι ομάδες είναι έτοιμες να αρπάξουν την ευκαιρία τους. Το είδαμε και στο Μουντιάλ, όπου είχαμε πολλές εκπλήξεις. Οι αφρικανικές ομάδες, οι Κοσταρικανοί έκαναν καλή δουλειά. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις. Η εξέλιξη του ποδοσφαίρου είναι τέτοια», είπε σε άλλο σημείο ο Ρονάλντο, του οποίου η άφιξη έχει προκαλέσει παροξυσμό στους φιλάθλους της Αλ Νασρ.

«Δεν έχει σημασία τι λέει ο κόσμος. Για μένα, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Γνωρίζω ότι η λίγκα είναι ανταγωνιστική. Είδα πολλά παιχνίδια. Ελπίζω ο προπονητής να θέλει να παίξω και να με βάλει. Είμαι ποδοσφαιριστής. Είμαι πολύ καλά που είμαι εδώ. Έσπασα όλα τα ρεκόρ στην Ευρώπη, θέλω να κάνω το ίδιο κι εδώ. Η ευκαιρία είναι μοναδική, εγώ είμαι μοναδικός, οπότε όλα είναι φυσιολογικά. Ήρθα για να νικήσω, να παίξω, να απολαύσω και να είμαι μέρος της επιτυχίας της χώρας», πρόσθεσε.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM