Κόμπι Μπράιαντ: Τα πρόσωπα της τραγωδίας - 3 παιδιά ανάμεσα στους νεκρούς

Κόμπι Μπράιαντ: Τα πρόσωπα της τραγωδίας - 3 παιδιά ανάμεσα στους νεκρούς Facebook Twitter
0

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του Κόμπι Μπράιντ και της κόρη του Τζιάνα, ενώ άλλοι επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη συντριβή του μοιραίου ελικοπτέρου

Οι επιβάτες του ελικοπτέρου έχασαν τη ζωή τους όταν από άγνωστη αιτία και ενώ επικρατούσε πυκνή ομίχλη συνετρίβη το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν. Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, που επικαλούνται την εκεί αστυνομία, η έλλειψη ορατότητας ήταν τέτοια, που η αστυνομία είχε «καθηλώσει» τα ελικόπτερα στο έδαφος μέχρι το απόγευμα, οπότε και καθάρισε ο ουρανός. Μιλώντας σε συνέντευξη τύπου, ο Αλεξ Βιλανουέβα, σερίφης του Λος Άντζελες, επιβεβαίωσε ότι στο μοιραίο ελικόπτερο επέβαιναν εννέα άτομα, συμπεριλαμβανομένου του πιλότου.

Κόμπι Μπράιαντ: Τα πρόσωπα της τραγωδίας - 3 παιδιά ανάμεσα στους νεκρούς Facebook Twitter

Σύμφωνα με αναφορές στα διεθνή Μέσα ανάμεσα στα θύματα είναι η προπονήτρια της Τζιάνα, Κριστίνα Μόσερ, ο προπονητής του κολεγιακού μπέιζμπολ της κομητείας του Όραντζ, Τζόνι Αλτομπέλι, η γυναίκα του, Κέρι και η κόρη του, Αλίσα, η Πέιτον Τσέστερ, συμπαίκτρια της Τζιάνα, και η μητέρα της, Σάρα και ο πιλότος του ελικοπτέρου Αρα Ζομπαγιάν.


Η Τζιάνα Μπράιαντ και η Αλίσια ήταν συμπαίκτριες στην ομάδα της Mamba Academy, της Ακαδημίας μπάσκετ που είχε ιδρύσει ο ίδιος ο Κόμπι Μπράιαντ. Τα δυο κορίτσια ταξίδευαν συχνά με το ελικόπτερο του Μπράιαντ για να πηγαίνουν στους αγώνες τους. Τον θάνατο του προπονητή Τζόνι Αλτομπέλι, επιβεβαίωσε και το Orange Coast College. «Ήταν προπονητής, συνάδελφος, μέντορας και φίλος για 27 χρόνια», ανέφερε το Orange Coast College μιλώντας για έναν προπονητή που ενέπνευσε πάθος στους παίκτες του. 

Ο παίκτης τους μπέιζμπολ Τζεφ ΜακΝίλ έκανε λόγο για έναν από τους αγαπημένους του προπονητές και έναν από τους βασικούς λόγους που είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί επαγγελματικά. 

 

Τον θάνατο της Κριστίνα Μάουζερ, που υπήρξε βοηθός προπονητή σε ομάδα μπάσκετ ιδιωτικού σχολείου στην Κομητεία Όραντζ, επιβεβαίωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο σύζυγός της. «Τα παιδιά μου κι εγώ είμαστε συντετριμμένοι. Χάσαμε την όμορφη σύζυγο και μητέρα σήμερα σε συντριβή ελικοπτέρου. Σας παρακαλώ σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμπαράσταση, σημαίνει τόσα πολλά», έγραψε ο σύζυγος της γυναίκας. 

 

Ο θάνατος της συμπαίκτριας της Τζιάνα Μπράιαντ, Πέιτον Τσέστερ, και της μητέρα της Σάρα, επιβεβαιώθηκε επίσης μέσω Instagram. Τον θάνατο γνωστοποίησε η Ράιλι Τσέστερ, αδερφή της παίκτριας. 

View this post on Instagram

Rest In Peace to the most amazing Mother and sister. I love you Pay Pay and Mom RIP❤️❤️

A post shared by Riley Chester (@riley.chester) on

 

Για τον πιλότο Αρα Ζομπαγιάν έγραψε η συνάδελφός του ότι αποτελούσε έμπνευση για τους πιλότους των ελικοπτέρων και ιδιαίτερα αγαπητός στην αεροπορική κοινότητα. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM