Κατερίνα Στεφανίδη: Πώς να είμαι απογοητευμένη σήμερα, όταν στην Ελλάδα συμβαίνουν όλα αυτά;

Κατερίνα Στεφανίδη: 4η θέση στο Ευρωπαϊκό Κλειστό Στίβου με μήνυμα για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν κατάφερε να ανέβει για μια ακόμη φορά στο βάθρο των μεταλλίων, αφού δεν ήταν στην ημέρα της, όπως δήλωσε μετά την προσπάθειά της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη. 

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη κατέλαβε την 4η θέση στον τελικό του άλματος επί κοντώ, μετά από δύο καλά άλματα στο 4,45 μ. και 4,60 μέτρα.

«Δεν μπορώ να είμαι σήμερα απογοητευμένη με την παρουσία μου εδώ, όταν πίσω στην Ελλάδα συμβαίνουν όλα αυτά τα πράγματα. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων» , είπε η αθλήτρια κι αναφέρθηκε στις προσπάθειες στα 4,70 μ., που θα μπορούσαν να είναι επιτυχημένες και να την έβαζαν στα μετάλλια, όπως δήλωσε η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης.

Στεφανίδη: Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Στεφανίδη τόνισε: 

«Δεν αισθάνθηκα στην ημέρα μου σήμερα, παρόλα αυτά έκανα δύο καλά άλματα στο 4,45 μ. και 4,60 μέτρα. Ωστόσο με όλα αυτά που έγιναν στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, αυτό είναι το λιγότερο που μπορεί να έχει συμβεί. Δεν μπορώ να είμαι σήμερα απογοητευμένη με την παρουσία μου εδώ, όταν πίσω στην Ελλάδα συμβαίνουν όλα αυτά τα πράγματα. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων»

Η Στεφανίδη πρόσθεσε: «Νομίζω πως απλά δεν εμπιστεύτηκα τον εαυτό μου και αυτό είχε ως συνέπεια να χάσω αυτό το ύψος. Είχα μια ανασφάλεια που αλλάξαμε οντάρια στο 4,70 μέτρα, επίσης θα προτιμούσα να ήταν ανά πέντε εκατοστά ο πήχης μετά το 4,60 μ., όπως έγινε και στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό».

Στο τέλος, σχολίασε για τους στόχους της: «Συνεχίζουμε την προπόνηση μας και όπως κάθε χρόνο ο πρώτος αγώνας της σεζόν αναμένεται να είναι το Diamond League στη Ντόχα».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ

Αθλητισμός / Μαραθώνιος Βοστώνης: «Ήμουν έτοιμος να συρθώ» - Η στιγμή που δρομείς σταματούν για να βοηθήσουν συναθλητή τους

Δρομέας που κατέρρευσε λίγα μέτρα πριν από τον τερματισμό του μαραθωνίου της Βοστώνης σώθηκε χάρη στην αυτοθυσία δύο συναθλητών του, οι οποίοι εγκατέλειψαν την προσωπική τους επίδοση για να τον στηρίξουν μέχρι τη γραμμή του τερματισμού
THE LIFO TEAM