Καραλής για Τέμπη: «Οι νίκες και τα μετάλλιά μας αυτή τη στιγμή δεν μετράνε σε τίποτα»

Καραλής για Τέμπη: «Οι νίκες και τα μετάλλιά μας αυτή τη στιγμή δεν μετράνε σε τίποτα» Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου σε μια στιγμή που η πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη έχει προκαλέσει «κύμα» διαμαρτυριών και οργής σε όλη τη χώρα.

Σε ερώτηση για την τραγωδία απάντησε πως «δεν χρειάζεται να πούμε κάτι γι' αυτό που συνέβη, οι νίκες και τα μετάλλια που φέρνουμε αυτή τη στιγμή δεν μετράνε σε τίποτα».

«Είναι ένα γεγονός πάρα πολύ λυπητερό, προσπαθώ κι εγώ να μη δείχνω τον ενθουσιασμό μου μήπως και προκαλέσω. Συλλυπητήρια σε όσους έχασαν ανθρώπους και δύναμη, δεν έχω να πω τίποτα άλλο», κατέληξε ο αθλητής.

Ο Καραλής κατέκτησε το πρώτο του μετάλλιο σε επίπεδο ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη. Με άλμα στα 5,80μ. ο άλτης ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, χαρίζοντας στην Ελλάδα το τρίτο της μετάλλιο στη διοργάνωση, μετά το χρυσό του Τεντόγλου και το ασημένιο του Ανδρικόπουλου.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM