Η Ζιζέλ για την απόσυρση του Τομ Μπρέιντι από το NFL - «Εδώ και χρόνια ανυπομονούσε»

Η Ζιζέλ για την απόσυρση του Τομ Μπρέιντι από το NFL - «Εδώ και χρόνια ανυπομονούσε» Facebook Twitter
«Τι διαδρομή, αγάπη μου!» έγραψε η Ζιζέλ σε ανάρτησή της για τον Μπρέιντι - Πηγή φωτογραφίας: Getty Images
0

Εδώ και καιρό η Ζιζέλ Μπούντχεν ανυπομονούσε να κρεμάσει ο σύζυγός της και διάσημος παίκτης στο NFL τη φανέλα του, αποκάλυψε πηγή για το σουπερμόντελ στο People. 


Μετά την επίσημη ανακοίνωση από τον Τομ Μπρέιντι πως αποσύρεται από το αμερικανικό ποδόσφαιρο μετά από 22 σεζόν και 7 «δαχτυλίδια» Super Bowl, άτομο με επαφές με την οικογένεια Μπρέιντι-Μπούντχεν, ανέφερε πως η 41χρονη Ζιζέλ ανυπομονούσε γι'αυτήν την εξέλιξη ώστε να μπορεί να περνά περισσότερο χρόνο με τον σύζυγό της. 


«Τι διαδρομή, αγάπη μου!» έγραψε η Βραζιλιάνα σε ανάρτησή της στο Twitter, μετά την ανακοίνωση, εκφράζοντας την αγάπη, την υπερηφάνεια και τον θαυμασμό της για τον αθλητή σύζυγό της. «Είσαι ο πιο αφοσιωμένος, συγκεντρωμένος και ψυχικά δυνατός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ. Δεν παραπονέθηκες ούτε μια φορά αυτά τα χρόνια για όλες τις μελανιές και τους πόνους. Συνέχιζες να εστιάζεις στους στόχους σου εκεί έξω και να είσαι ο καλύτερος ηγέτης για τους συμπαίκτες σου» έγραψε, μεταξύ άλλων, η Ζιζέλ. 
 

«Η Ζιζέλ εδώ και χρόνια ήλπιζε να αποσυρθεί ο Μπρέιντι, ιδίως μετά την κατάκτηση του Super Bowl με τους Bucs. Είναι πραγματικά χαρούμενη γιατί ανησυχούσε για εκείνον. Σιχαινόταν να τον βλέπει να χτυπά» αναφέρει χαρακτηριστικά η πηγή που προσθέτει πως ο πατέρας τριών παιδιών «είναι έτοιμος για το επόμενο κεφάλαιο» με την οικογένειά του. «Κάθε χρόνο ζύγιζε τις επιλογές του, όμως αυτός ο χρόνος ήταν διαφορετικός» συμπληρώνει. 


Ο 44χρονος Μπρέιντι, πατέρας δύο παιδιών, 9 και 12 χρόνων με τη Ζιζέλ και ενός 14χρονου με την πρώην του Μπρίτζετ Μούναχαν, ανακοίνωσε χθες την απόσυρσή του από το NFL, επιβεβαιώνοντας τις φήμες και τα σχετικά δημοσιεύματα. 

Η Ζιζέλ για την απόσυρση του Τομ Μπρέιντι από το NFL - «Εδώ και χρόνια ανυπομονούσε» Facebook Twitter


Στη χθεσινή του ανακοίνωση, ο Μπρέιντι ευχαρίστησε πρώην και νυν συμπαίκτες και προπονητές του, οικογένεια και φίλους. 


«Η καριέρα μου ήταν μια τόσο συναρπαστική διαδρομή, πέρα από τη φαντασία μου, και γεμάτη σκαμπανεβάσματα», έγραψε ακόμη ο Μπρέιντι. «Όταν είσαι μέσα σε αυτό κάθε μέρα, πραγματικά δεν σκέφτεσαι κανενός είδους τέλος.

Όπως κάθομαι εδώ τώρα, ωστόσο, σκέφτομαι όλους τους σπουδαίους παίκτες και προπονητές με τους οποίους είχα το προνόμιο να παίξω μαζί και κατά. Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός και βαθύς, όπως ακριβώς μας αρέσει. Αλλά οι φιλίες και οι σχέσεις είναι εξίσου έντονες και εξίσου βαθιές. Θα θυμάμαι και θα λατρεύω αυτές τις αναμνήσεις και θα τις "επισκέπτομαι" συχνά. Νιώθω σαν να είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου.»

Με πληροφορίες από People

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ