Η Ρωσική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου θέλει να φιλοξενήσει το Euro2028 ή το Euro2032

Η Ρωσική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου θέλει να διοργανώσει το Euro2028 και Euro2032 Facebook Twitter
Φωτ.: Pixabay
0

Η Ρωσική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εξέφρασε το ενδιαφέρον της να φιλοξενήσει είτε το Euro2028 είτε το Euro2032, παρά το γεγονός ότι οι ρωσικές ομάδες, έχουν αποκλειστεί επί του παρόντος από τις διοργανώσεις της UEFA και της FIFA λόγω της εισβολής στην Ουκρανία.

Σε συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου αποφασίστηκε σήμερα να υπάρξει στήριξη «στην απόφαση για δήλωση ενδιαφέροντος».

«Θα υποβάλουμε προσφορά για τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2028 και του 2032», δήλωσε ο Σεργκέι Ανόχιν, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της RFU, στο τηλεοπτικό δίκτυο Match TV.

Όπως ήταν μέχρι τώρα γνωστό, η UEFA θα επέλεγε το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία ως οικοδεσπότες του Euro 2028 καθώς ήταν η μοναδική προσφορά για τη διοργάνωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο χώρος διεξαγωγής του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, στη Μόσχα, το στάδιο Luzhniki, χρησιμοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα για μια εθνική φιέστα με τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Με πληροφορίες του Guardian

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM