ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η Πέτρα Κβίτοβα ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος- Η ανάρτησή της

Η Πέτρα Κβίτοβα ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος- Η ανάρτησή της Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Πέτρα Κβίτοβα θα γίνει μητέρα και η πρωταθλήτρια του τένις ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω των social media. 

«Την πρώτη ημέρα του 2024 θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή χρονιά και να μοιραστώ τα συναρπαστικά νέα ότι ο Γίρι κι εγώ θα υποδεχθούμε ένα μωρό στην οικογένειά μας αυτό το καλοκαίρι», έγραψε η Πέτρα Κβίτοβα. 

Η τενίστρια, που έχει κατακτήσει δύο φορές το Wimbledon, ανάρτησε δύο φωτογραφίες με τον σύζυγο και προπονητή της, Γίρι Βάνεκ. Στη μία κρατούν ένα παιδικό φορμάκι και στην άλλη κοιτάζονται στα μάτια. Το δικό του χέρι ακουμπά την κοιλιά της, ενώ η Πέτρα Κβίτοβα δείχνει στον φακό το υπερηχογράφημα. 

Η 33χρονη τενίστρια- που βρίσκεται στο Νο17 της παγκόσμιας κατάταξης- και ο επί χρόνια προπονητής της παντρεύτηκαν το περασμένο καλοκαίρι. Οι δυο τους είναι ζευγάρι από το 2021. 

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η Τσέχα θα απουσιάσει από το Αυστραλιανό όπεν, που ξεκινά στη Μελβούρνη στις 14 Ιανουαρίου. Το 2019 έφτασε στον τελικό του τουρνουά και ηττήθηκε από τη Ναόμι Οσάκα, η οποία αυτή την εβδομάδα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση έπειτα από 15 μήνες, καθώς έγινε κι εκείνη μητέρα. 

Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνη της, σε story που έκανε στο Instagram, η Πέτρα Κβίτοβα σημείωσε πως θα της λείψει το ταξίδι που κάνει κάθε χρόνο στην Αυστραλία, όπως και το να συμμετέχει στο άθλημα που αγαπά, αλλά «ανυπομονώ να περάσω λίγο χρόνο στο σπίτι, ενώ προετοιμάζομαι για αυτό το συναρπαστικό νέο κεφάλαιο της ζωής μας». 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ