ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

“Η παραγγελία σας θα φτάσει σε 3 ώρες περίπου”

“Η παραγγελία σας θα φτάσει σε 3 ώρες περίπου” Facebook Twitter
0

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός επιδιώκουν μια καλή πορεία στην Ευρώπη, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Οι μεν πράσινοι γιατί είναι το μοναδικό πράγμα για το οποίο μπορούν να υπερηφανεύονται, οι δε κόκκινοι γιατί έχουν μπει μέσα οικονομικά, και όσα πρωταθλήματα και να πάρουν, αν δεν κάνουν νίκες στο champions league τους βλέπουμε του χρόνου να νοικιάζουν το Καραϊσκάκη στον Ντέμη για συναυλίες και αυτοί να επιστρέφουν στη Ριζούπολη.

Αυτό που είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι πως αν η μία από τις δύο ελληνικές ομάδες αποκλειστεί από τους ομίλους τότε η άλλη παίρνει τα μπόνους που της αναλογούσαν.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού είναι κάτι ομαδούλες με μοναδικό σοβαρό αντίπαλο, όσο σοβαρός αντίπαλος μπορεί να είναι μια κυπριακή ομάδα, τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη θα αντιμετωπίσει μια εκ των:
Σπάρτα Πράγας (Τσεχία)
Τιμισοάρα (κανείς δεν ξέρει από που)
Τβέντε (Ολλανδία)
Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία)
Σίβασπορ (Τουρκία)

Θα ακολουθήσει update μόλις ολοκληρωθεί η κλήρωση.

UPDATE: Ο Παναθηναϊκός θα παίξει με την Σπάρτα Πράγας και ο Ολυμπιακός με όποιον προκριθεί από το ζευγάρι Ζρίνσκι-Σλόβαν Μπρατισλάβας.

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ