Σε τάση τείνει να εξελιχθεί στο Euro 2020 η κίνηση ποδοσφαιριστών να μετακινούν τα μπουκάλια χορηγών που είναι μπροστά τους, στις συνεντεύξεις Τύπου. 

 

Μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Πολ Πογκμπά, παρόμοια κίνηση έκανε και ο Μανουέλ Λοκατέλι, το βράδυ της Τετάρτης. 

 

Ο Λοκατέλι πέτυχε δύο γκολ στη χθεσινή νίκη της Ιταλίας επί της Ελβετίας με 3-0, με την οποία η «Σκουάντρα Ατζούρα» έγινε η πρώτη ομάδα που περνά στους «16» του Euro 2020. 

 

Λίγη ώρα αργότερα, ο Ιταλός μέσος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου. Προτού πάρει θέση, ακούμπησε στο τραπέζι το μπουκάλι με νερό που κρατούσε και έκανε στην άκρη τα δύο μπουκάλια Coca-Cola που βρίσκονταν εκεί. Η κίνησή του ήταν πιο «διακριτική» σε σύγκριση με εκείνη του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έβγαλε τα μπουκάλια εκτός πλάνου. 

 

 

Την αρχή έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έβγαλε σχεδόν εκτός πλάνου τα δύο μπουκάλια του αναψυκτικού, πριν από τη συνέντευξη Τύπου της περασμένης Δευτέρας. Στη συνέχεια, έδειξε προς τους δημοσιογράφους το μπουκάλι νερού που κρατούσε. Μετά την κίνηση του Πορτογάλου σταρ, η μετοχή της Coca-Cola κατέγραψε υποχώρηση 1,6%. 

 

Μία ημέρα αργότερα ήταν η σειρά του Πολ Πογκμπά. Ο Γάλλος μέσος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Γερμανίας με 1-0. 

 

Ο 28χρονος έπιασε το μπουκάλι της Heineken που ήταν μπροστά του και το έβαλε κάτω από το τραπέζι, δίχως να κάνει κάποιο σχόλιο. 

 

 

Τόσο η Coca-Cola όσο και η Heineken είναι επίσημοι χορηγοί του Euro 2020. Μετά την κίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο η πρώτη είχε σχολιάσει ότι ο καθένας δικαιούται να έχει τις προτιμήσεις του για το τι πίνει, όπως και ότι υπάρχουν διαφορετικά γούστα και ανάγκες.