Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε από μπροστά του 2 μπουκάλια Coca-Cola, ακολούθησε πτώση της μετοχής της εταιρείας

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε από μπροστά του 2 μπουκάλια Coca-Cola, ακολούθησε πτώση της μετοχής της εταιρείας Facebook Twitter
Πηγή φωτό Getty Images
0

Η απόφαση του Κριστιάνο Ρονάλντο να μετακινήσει δύο μπουκάλια Coca-Cola σε συνέντευξη Τύπου του Euro 2020 συνέπεσε με πτώση της μετοχής της εταιρείας, σύμφωνα με τον Guardian.

 

Ο 36χρονος αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας εμφανίστηκε σε συνέντευξη Τύπου στη Βουδαπέστη, πριν από τη χθεσινή αναμέτρηση της ομάδας του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ουγγαρίας.

 

Μόλις κάθισε, πήρε τα δύο μπουκάλια του αναψυκτικού που ήταν μπροστά του και τα έβαλε στην άκρη, ενώ στη συνέχεια έδειξε στους δημοσιογράφους ένα μπουκάλι νερό.

 

Έπειτα από αυτό η τιμή της μετοχής της Coca-Cola έπεσε από τα 56,10 δολάρια στα 55,22 δολάρια και η εμπορική αξία της εταιρείας διαμορφώθηκε από τα 242 στα 238 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τον Guardian.



Η Coca-Cola, ένας από τους επίσημους χορηγούς του Euro, σχολίασε ότι «ο καθένας δικαιούται να έχει προτιμήσεις για το τι πίνει», όπως ότι υπάρχουν «διαφορετικά γούστα και ανάγκες».

 

Από την πλευρά του, εκπρόσωπος του Euro ανέφερε ότι στις συνεντεύξεις Τύπου προσφέρεται στους παίκτες νερό, Coca-Cola και Coca-Cola Zero Sugar.

 

 

Πέρα από το ζήτημα με το αναψυκτικό, ο Κριστιάνο Ρονάλντο γράφει ήδη ιστορία στο Euro 2020. Όταν μπήκε χθες στον αγωνιστικό χώρο για την αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Ουγγαρία έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που μετέχει για πέμπτη φορά σε τελική φάση Euro.

 

Αργότερα, οδηγώντας την Πορτογαλία σε νίκη με 3-0 επίσης πέτυχε κάτι ιστορικό. Σκόραρε δύο φορές, άφησε πίσω του τον Μισέλ Πλατινί και είναι πλέον μόνος του στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στις τελικές φάσεις Euro με 11 γκολ.


Οι πρώτοι σκόρερ όλων των εποχών σε τελική φάση του Euro

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε από μπροστά του 2 μπουκάλια Coca-Cola, ακολούθησε πτώση της μετοχής της εταιρείας Facebook Twitter

 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM