Η Βανέσα Μέι αποκλείστηκε για 4 χρόνια από τους αγώνες σκι

Η Βανέσα Μέι αποκλείστηκε για 4 χρόνια από τους αγώνες σκι Facebook Twitter
2

Με τετραετή αποκλεισμό από τους αγώνες σκι τιμωρήθηκε η αγγλίδα σολίστα του βιολιού Βανέσα Μέι, καθώς, όπως αποδείχτηκε, «μαγείρεψε» τα αποτελέσματα σε αγώνες που είχε λάβει μέρος, προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς του Σότσι.

Το «μαγείρεμα» έγινε σε συνεργασία με τον μάνατζερ της και αξιωματούχους των αγώνων οι οποίοι επίσης τιμωρήθηκαν.

Η Βανέσα Μέι αποκλείστηκε για 4 χρόνια από τους αγώνες σκι Facebook Twitter

Η Μέι πήρε μέρος στους Αγώνες εκπροσωπώντας την Ταϊλάνδη, τόπο καταγωγής του πατέρα της. Δεν τα πήγε όμως και τόσο καλά αγωνιζόμενη με το επίθετο του πατέρα της (Βάνακορν) αφού τερμάτισε τελευταία στο γιγαντιαίο σλάλομ.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΓΚΑΙΔΑΤΖΗΣ ΞΕΣΠΑ

Αθλητισμός / Πέτρος Γκαϊδατζής: Ξεσπά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης - «Πήρα χάλκινο και είμαι σίγουρος ότι δεν με έχεις ξανακούσει»

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο μόνος τρόπος για να αναδειχθούν οι αθλητές και να τους γνωρίσει ο κόσμος είναι να ανεβάζουν οι ίδιοι περιεχόμενο στα social
LIFO NEWSROOM