Η ανακοίνωση των Blue Bad Boys για τον αγώνα Ντιναμό Ζάγκρεμπ-ΑΕΚ

Νέα Φιλαδέλφεια: Ανακοίνωση για τον αγώνα Ντιναμό Ζάγκρεμπ-ΑΕΚ έβγαλαν οι Bad Blue Boys Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ανακοίνωση για τον αυριανό αγώνα Ντιναμό Ζάγκρεμπ-ΑΕΚ εξέδωσαν οι Bad Blue Boys, μέλη των οποίων συμμετείχαν στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά τα βίαια επεισόδια που εκδήλωσαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, οι Bad Blue Boys αναφέρουν πως παροτρύνουν όλους τους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ να «διοχετεύσουν τον θυμό τους σε 90λεπτη στήριξη της ομάδας και των παικτών».

Επίσης αναφέρουν ότι γύρω από το γήπεδο θα δέχονται δωρεές για τους Κροάτες, που προφυλακίστηκαν για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου και δολοφονήθηκε ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή τους οι Bad Blue Boys αναφέρουν πως «Δεδομένων των συνθηκών που είναι γνωστές σε όλους, αποφασίσαμε να αναβάλουμε την προγραμματισμένη χορογραφία στον αυριανό αγώνα μέχρι να επιστρέψουν τα αδέρφια μας.

»Ο Βορράς βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας του και θέλουμε να καλέσουμε όλους τους οπαδούς της Ντιναμό από όλες τις κερκίδες σε ενότητα και αλληλεγγύη, που πολλές φορές μας έβγαλε από δύσκολες καταστάσεις και μας οδήγησε στις μεγαλύτερες νίκες.

»Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας για τον σύλλογό μας και θέλουμε να διοχετεύσουμε τον πόνο, τον θυμό και την απογοήτευση που νιώθουμε σε 90 λεπτά υποστήριξης του συλλόγου μας και των παικτών για να πετύχουμε τη νίκη στο γήπεδο. Ως φίλαθλοι, πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να μην υποφέρει ο σύλλογος εξαιτίας αυτής της κατάστασης!

»Γύρω από το γήπεδο, καθώς και στον ίδιο τον αγώνα, θα συγκεντρωθούν δωρεές στα μπλε κουτιά μας για να βοηθήσουμε τους φυλακισμένους αδελφούς μας και όλοι όσοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπορούν να πληρώσουν δωρεές σε λογαριασμό».

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Αθλητισμός / Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Ο Πελεσένκο ήταν 30 χρονών και κατετάγη στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του το 2022. Κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2016 και το 2017, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχε βγει τέταρτος
NEWSROOM