Νέα Φιλαδέλφεια: Η ΑΕΚ κατέθεσε παράσταση υποστήριξης κατηγορίας κατά των 105 προφυλακισμένων

Νέα Φιλαδέλφεια: Η ΑΕΚ κατέθεσε παράσταση υποστήριξης κατηγορίας κατά των 105 προφυλακισμένων Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Η ΠΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε νωρίτερα σήμερα παράσταση υποστήριξης κατηγορίας κατά των 105 προφυλακισμένων για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και την δολοφονική επίθεση στον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή.

Χθες και ο αδελφός του Μιχάλη Κατσουρή βρέθηκε στα δικαστήρια δηλώνοντας και ο ίδιος παράσταση υποστήριξης κατηγορίας κατά των 105 συλληφθέντων για την καταδρομική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια με αποτέλεσμα τον θάνατο του Μιχάλη.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ, διά της δικηγόρου της, Έλλης Ρίζου, κατέθεσε παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας κατά των 105 προφυλακισθέντων για εγκληματική οργάνωση, έκρηξη και κατοχή εκρηκτικών, διατάραξη οικιακής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και βιαιοπραγία πριν από εκδήλωση αθλητικής δραστηριότητας.

Ξεκίνησαν οι μεταγωγές των 105 για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Από σήμερα ξεκίνησαν ήδη οι μεταγωγές των 105 που κρίθηκαν προφυλακιστέοι για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια. και τη δολοφονία Κατσουρή.

Μέχρι το πρωί είχαν εκδοθεί περίπου 70 φυλακιστήρια από τους συνολικά 105 κρατούμενους για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και συνεχίζεται ή έκδοση και των υπολοίπων, ενώ από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ έγιναν οι μεταγωγές των πρώτων 46 προφυλακισμένων, οι οποίοι οδηγούνται σε όλες σχεδόν τις φυλακές της χώρας.

Συγκεκριμένα, 8 βρίσκονται ήδη στις φυλακές Κορυδαλλού12 επρόκειτο να οδηγηθούν στις φυλακές Αυλώνα και οι υπόλοιποι θα μοιραστούν στις φυλακές Τρικάλων, Λάρισας, Βόλου, Νιγρίτας, Κομοτηνής, Μαλανδρίνου, Άμφισσας, Δομοκού, Χανίων, Χίου, Γρεβενών, Ναυπλίου, Κω και Θεσσαλονίκης, ανάλογα με τη χωρητικότητα του κάθε καταστήματος κράτησης.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ