Η άβολη στιγμή του Ραφαέλ Ναδάλ στο Αυστραλιανό Όπεν: Έψαχνε τη ρακέτα του- «Την πήρε το ball boy»

Η άβολη στιγμή του Ραφαέλ Ναδάλ στο Αυστραλιανό Όπεν: Έψαχνε τη ρακέτα του- «Την πήρε το ball boy» Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/JOEL CARRETT
0

Ο Ισπανός τενίστας Ραφαέλ Ναδάλ έχει διάφορες ιδιοτροπίες κατά τη διάρκεια των αγώνων του, από τη θέση των μπουκαλιών νερού μέχρι τον τρόπο που κάνει σερβίς, και αυτό φάνηκε και στην τελευταία αναμέτρησή του στο Αυστραλιανό Όπεν.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου βρέθηκε αντιμέτωπος με τον 21χρονο Τζακ Ντράπερ από τη Μεγάλη Βρετανία. Πήρε το πρώτο σετ, αλλά μετά τον βρήκε η «ατυχία». 

Στο διάλειμμα μεταξύ των σετ, φάνηκε να ψάχνει κάτι, ιδιαιτέρως ενοχλημένος. Ο αντίπαλός του τον παρακολουθούσε με απορία. Ο Ισπανός ενημέρωσε τελικώς για το πρόβλημά του. 

«Το ball boy, το ball boy μού πήρε τη ρακέτα» είπε, ενοχλημένος. 

«Πήραν τη ρακέτα που χρησιμοποιούσε, αυτή που θέλει» είπε ο σχολιαστής της βρετανικής τηλεόρασης. «Μακάρι να μην έχουν κόψει το διχτάκι». 

Ο τενίστας περίμενε λίγη ώρα ώστε να του επιστραφεί, όταν δεν έγινε, όμως, αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει μία από τις άλλες ρακέτες του. 

Το περιστατικό ενδέχεται να χάλασε τη συγκέντρωσή του, καθώς έχασε το δεύτερο σετ με 6-2. Τελικώς κέρδισε, όμως, με 3-1 σετ. 

Πριν από τον αγώνα, ο Ναδάλ είχε παραδεχθεί πως έχει αγωνία καθώς έχει μία σειρά από ήττες, ύστερα από την επιστροφή του μετά από τραυματισμό. 

«Χάνω περισσότερο απ΄ό,τι συνήθως, αυτό είναι μέρος της δουλειάς. Απλά αποδέχεσαι την κατάσταση. Νομίζω ότι είμαι αρκετά ταπεινός για να αποδεχθώ την κατάσταση και απλά δουλεύω με ό,τι έχω σήμερα».
 

Με πληροφορίες από Daily Mail

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM