H Στεφανίδη κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ και έκανε την τέταρτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών

H Στεφανίδη κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ και έκανε την τέταρτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών Facebook Twitter
0


Μεγαλειώδης ήταν η εμφάνιση της Κατερίνας Στεφανίδης στο μίτινγκ κλειστού στίβου της Νέας Υόρκης καθώς η ελληνίδα πρωταθλήτρια «έσπασε» το φράγμα των 4.90μ. στο επί κοντώ, έκανε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ και την 4η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών!

Η Στεφανίδη «έσπασε» στο μίτινγκ κλειστού στίβου της Νέα Υόρκης, λίγο πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πόρτλαντ (17-20 Μαρτίου), το φράγμα των 4.90μ. στο επί κοντώ, πέτυχε το απόλυτο Πανελλήνιο ρεκόρ, τη δεύτερη καλύτερη επίδοση για φέτος και 4η ΟΛΩΝ των εποχών!

Μοναδικό άκυρο άλμα για την Στεφανίδη ήταν στα 4.90, που πέρασε με τη δεύτερη τελικά, ενώ, νωρίτερα, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στα 4.50, 4.60, 4.70 και 4.80.

Μάλιστα, δοκίμασε άλμα και στο εξωπραγματικό ύψος των 5 μέτρων, όμως δεν τα κατάφερε, δείχνει, ωστόσο, πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Το Πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο ήταν το 4,81μ. που έκανε πριν λίγες μέρες στη Στοκχόλμη η Νικόλ Κυριακοπούλου, ενώ στον ανοικτό είναι στα 4,83.μ. Φέτος, δε, η μόνη που έχει κάνει καλύτερη επίδοση είναι η Αμερικανίδα Σουρ με 5,03μ.

Oι καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών

Ισινμπάγεβα 5,06μ.
Σουρ 5,03μ.
Σίλβα 4,91μ.
Στεφανίδη 4,90μ.

πηγή:sport-fm

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ CHATGPT OPENAI

Αθλητισμός / Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες: Αθλητής κέρδισε το αργυρό μετάλλιο έχοντας για προπονητή το ChatGPT

Ουκρανός αθλητής με προβλήματα όρασης κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στο δίαθλο των Παραολυμπιακών Αγώνων χρησιμοποιώντας το ChatGPT ως προπονητή, ψυχολόγο και μέσο παρακίνησης
THE LIFO TEAM
ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Αθλητισμός / Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες 2026: Τελετή έναρξης με απουσίες λόγω πολέμου στο Ιράν και «επιστροφής» της Ρωσίας

Μέσα στους «πολέμους και τα αρνητικά πράγματα στον κόσμο, εξακολουθούμε να χρειαζόμαστε την ένταξη. Αυτό είναι που προσπαθούμε να προστατεύσουμε σε αυτούς τους Αγώνες», δήλωσε πρόεδρος της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής
THE LIFO TEAM