Σεισμός

Γκουαρδιόλα: Θα επιστρέψουμε από τον κορωνοϊό πιο δυνατοί και λίγο πιο χοντροί

Γκουαρδιόλα: Θα επιστρέψουμε από τον κορωνοϊό πιο δυνατοί και λίγο πιο χοντροί Facebook Twitter
0

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα παραδέχθηκε ότι του λείπει το ποδόσφαιρο, αλλά κάλεσε τον κόσμο να ακούει τις οδηγίες των ειδικών για τον κορωνοϊό.

Η αγωνιστική δράση έχει διακοπεί στην Αγγλία τουλάχιστον έως τις 30 Απριλίου στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού. Και ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως ανησυχεί για τις επιπτώσεις που θα έχει η απραξία στα κιλά του.

«Μας λείπει το ποδόσφαιρο. Μας λείπει η ζωή που είχαμε πριν από λίγες ημέρες, αλλά τώρα είναι η στιγμή να ακούσουμε τους επιστήμονες, τους γιατρούς και τις νοσοκόμες», ανέφερε ο Γκουαρδιόλα σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media.

«Είστε η ποδοσφαιρική οικογένειά μου, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να αισθανθείτε καλύτερα», συνέχισε και κατέληξε: «Θα επιστρέψουμε από αυτό πιο δυνατοί, πιο καλοί και λίγο πιο χοντροί. Μείνετε μέσα, μείνετε ασφαλείς».


Ο Γκουαρδιόλα είναι μία από τις προσωπικότητες του αθλητισμού που έχουν συνεισφέρει στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Έκανε δωρεά 1 εκατομμυρίου ευρώ για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού στην πατρίδα του, την Ισπανία, μία από τις χώρες που πλήττεται πιο σφοδρά από την πανδημία, καθώς ξεπέρασε την Κίνα σε νεκρούς.

Αθλητισμός
0

Σεισμός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ