Γκουαρδιόλα: Θα επιστρέψουμε από τον κορωνοϊό πιο δυνατοί και λίγο πιο χοντροί

Γκουαρδιόλα: Θα επιστρέψουμε από τον κορωνοϊό πιο δυνατοί και λίγο πιο χοντροί Facebook Twitter
0

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα παραδέχθηκε ότι του λείπει το ποδόσφαιρο, αλλά κάλεσε τον κόσμο να ακούει τις οδηγίες των ειδικών για τον κορωνοϊό.

Η αγωνιστική δράση έχει διακοπεί στην Αγγλία τουλάχιστον έως τις 30 Απριλίου στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού. Και ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως ανησυχεί για τις επιπτώσεις που θα έχει η απραξία στα κιλά του.

«Μας λείπει το ποδόσφαιρο. Μας λείπει η ζωή που είχαμε πριν από λίγες ημέρες, αλλά τώρα είναι η στιγμή να ακούσουμε τους επιστήμονες, τους γιατρούς και τις νοσοκόμες», ανέφερε ο Γκουαρδιόλα σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media.

«Είστε η ποδοσφαιρική οικογένειά μου, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να αισθανθείτε καλύτερα», συνέχισε και κατέληξε: «Θα επιστρέψουμε από αυτό πιο δυνατοί, πιο καλοί και λίγο πιο χοντροί. Μείνετε μέσα, μείνετε ασφαλείς».


Ο Γκουαρδιόλα είναι μία από τις προσωπικότητες του αθλητισμού που έχουν συνεισφέρει στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Έκανε δωρεά 1 εκατομμυρίου ευρώ για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού στην πατρίδα του, την Ισπανία, μία από τις χώρες που πλήττεται πιο σφοδρά από την πανδημία, καθώς ξεπέρασε την Κίνα σε νεκρούς.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ