Γκάφα από τη Λιντς: Έβαλε στην κερκίδα το χάρτινο ομοίωμα του Οσάμα Μπιν Λάντεν

Γκάφα από τη Λιντς: Έβαλε στην κερκίδα το χάρτινο ομοίωμα του Οσάμα Μπιν Λάντεν Facebook Twitter
0

Σε γκάφα ολκής υπέπεσε η Λιντς, η οποία -ακολουθώντας τη μόδα των καιρών να δημιουργήσει εικονική κερκίδα με χάρτινα ομοιώματα λόγω κορωνοϊού- τοποθέτησε μεταξύ των «φιλάθλων» και τον Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Μια φωτογραφία με τον άλλοτε ισχυρό ηγέτη της Αλ Κάιντα έκανε το γύρο του Twitter, εξαναγκάζοντας τη βρετανική ομάδα σε απολογία.


«Η Leeds United θα διασφαλίσει πως δεν θα υπάρξουν άλλες προσβλητικές εικόνες» ανέφερε στο BBC εκπρόσωπος του κλαμπ, ενώ το χάρτινο ομοίωμα του ανθρώπου που πιστεύεται πως έδωσε εντολή για τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 σε Νέα Υόρκη και Ουάσινγκτον, ασφαλώς απομακρύνθηκε.

Με τους φιλάθλους να απαγορεύεται να παρίστανται στα στάδια, στο πλαίσιο των μέτρων κατά της περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού, πολλές βρετανικές -και μη- ομάδες δίνουν τη δυνατότητα στους οπαδούς τους να στέλνουν φωτογραφίες τους, τις οποίες εκτυπώνουν και τοποθετούν στις άδειες κερκίδες.

Σύμφωνα με τη Λιντς, ένα «πλήθος» 15.000 φιλάθλων είναι διαθέσιμο για τα υπόλοιπα πέντε εντός έδρας ματς - με το κάθε χάρτινο ομοίωμα να κοστίζει 25 λίρες.

Με πληροφορίες από BBC/ESPN

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ