Σε μία συγκινητική αναφορά στον πατέρα του προχώρησε ο πρωταθλητής NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο

 

Ο Greek Freak, σε συνέντευξή του στην εκπομπή Pick-n-roll της Cosmote TV, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων με τι θα άλλαζε το πρωτάθλημα του NBA, το οποίο κέρδισε πριν λίγους μήνες. Ο κορυφαίος παίκτης απάντησε κατευθείαν χωρίς να το σκεφτεί, για τον πατέρα του.

 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξήγησε ότι θα ήταν πρόθυμος να τα θυσιάσει όλα για να έχει ξανά πίσω τον πατέρα του, Τσαρλς, που έφυγε πριν λίγα χρόνια από τη ζωή.

 

Συγκεκριμένα στην ερώτηση: Ο Θεός εάν σου έλεγε ότι εδώ έχω το πρωτάθλημα και εδώ κάτι άλλο, σου παίρνω το πρωτάθλημα, τι θα ήθελες να είναι το άλλο;», ο Αντετοκούνμπο απάντησε:

 

«Ο πατέρας μου. Δεν υπάρχει σκέψη σε αυτό. Ο πατέρας μου. Πάρτε τα όλα. Δεν με νοιάζει. Θα γυρίσω πίσω στα Σεπόλια και θα πουλάω cd στον δρόμο. Δεν με νοιάζει καν. Τον πατέρα μου...».

 

Παράλληλα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε και στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Νίκο Γκάλη. «Τον κοιτούσα στα μάτια κι έβλεπα τον γκάνγκστερ. Έβλεπα τη φλόγα στα μάτια του. Αν του έδινες μια μπάλα να παίξει εκείνη τη στιγμή, θα έπαιζε. Χωρίς αυτόν δεν θα ξέραμε το μπάσκετ. Μιλήσαμε για μια ώρα, μου είπε την ιστορία του. Ανυπομονούσα πάντα να τον γνωρίσω. Είναι από τους καλύτερους παίκτες που έχουν ακουμπήσει τη μπάλα, όλων των εποχών» σχολίασε.