FIFA: Ο Λεβαντόφσκι καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς για το 2020

FIFA: Ο Λεβαντόφσκι καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς για το 2020 Facebook Twitter
FIFA: Ο Λεβαντόφσκι ποδοσφαιριστής της χρονιάς για το 2020 (EPA)
0

Ο Λεβαντόφσκι εκθρονίζει τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς αναδείχτηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς από την FIFA.

O Πολωνός επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου κατέκτησε τον τίτλο του καλύτερου παίκτη για το 2020 σε μία τελετή που έγινε με όρους πανδημίας, δηλαδή χωρίς φυσική παρουσία, στη Ζυρίχη.

Οικοδεσπότες ήταν ο παλαίμαχος Ολλανδός άσος Ρούουντ Γκούλιτ και η Αγγλίδα δημοσιογράφος Ρέσμιν Τσάουντχάρι.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έγινε ο τρίτος σκόρερ όλων των εποχών με 251 γκολ στη Bundesliga πίσω από τους Κλάους Φίσερ (268 γκολ) και Γκερντ Μίλερ (365 γκολ).

Κορυφαίος προπονητής της χρονιάς για δεύτερη φορά αναδείχτηκε ο Γιούργκεν Κλοπ, ενώ ο Μάνουελ Νόιερ αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας. Το βραβείο για το καλύτερο γκολ απέσπασε ο Σον της Τότεναμ.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΟΚ: «Όποιος έχει στοιχεία για εγκληματική οργάνωση να τα προσκομίσει σε 2 ημέρες, αλλιώς θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη»

Αθλητισμός / ΕΟΚ: «Όποιος έχει στοιχεία για εγκληματική οργάνωση να τα προσκομίσει σε 2 ημέρες, αλλιώς θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη»

«Εξεδόθησαν αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ που δικαίωνε πλήρως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ για την 5μελη ΚΕΔ/ΕΟΚ και απέρριπτε τους ισχυρισμούς της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ περί μη νόμιμης σύνθεσης» - Ολόκληρη η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM