Φέντερερ για Τσιτσιπά: «Έχασα από έναν καλύτερο παίχτη. Του αναγνωρίζω τη νίκη»

Φέντερερ για Τσιτσιπά: «Έχασα από έναν καλύτερο παίχτη. Του αναγνωρίζω τη νίκη» Facebook Twitter
0

Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, που κράτησε τρεις ώρες και 45 λεπτά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στα προημιτελικά του Australian Open, επικρατώντας -και μάλιστα με ανατροπή- του Ρότζερ Φέντερερ με 6-7 (11-13), 7-6 (7-3), 7-5 και 7-6 (7-5).

Ο Ελληνας άσος, στάθηκε δύσκολος αντίπαλος για τον Ελβετό «βασιλιά».

«Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο αυτήν την στιγμή»... Με αυτήν την πρόταση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς εκφράστηκε μετά τον ιστορικό θρίαμβο επί του Ρότζερ Φέντερερ. «Είναι απίστευτο αυτό που ζω τώρα. Δεν μπορώ να το πιστέψω, ότι ήμασταν εδώ στο γήπεδο και τον νίκησα», είπε ο 20χρονος Ελληνας πρωταθλητής.

Φέντερερ για Τσιτσιπά: «Έχασα από έναν καλύτερο παίχτη. Του αναγνωρίζω τη νίκη» Facebook Twitter

Η εξαιρετική η εμφάνιση του Ελληνα άσου  δεν άφησε τον Φέντερερ ούτε μία στιγμή να θεωρήσει ότι θα ήταν εύκολος αντίπαλος.

«Υπάρχουν πάντα πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο σε έναν αγώνα όπως αυτός», δήλωσε ο Φέντερερ μετά την ήττα του. «Είναι πολύ απογοητευτικό. Έχασα από έναν καλύτερο παίκτη που έπαιζε πολύ καλά απόψε. Έμεινε εκεί ψύχραιμος, είχε ευκαιρίες, κάτι που δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά για νέους. «Του το αναγνωρίζω...», είπε για την ήττα του από τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Φέντερερ για Τσιτσιπά: «Έχασα από έναν καλύτερο παίχτη. Του αναγνωρίζω τη νίκη» Facebook Twitter
 
Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM