F1: Ατύχημα για Φερστάπεν έπειτα από επαφή με τον Χάμιλτον- Διακοπή στον αγώνα (Βίντεο)

F1: Ατύχημα για Φερστάπεν έπειτα από επαφή με τον Χάμιλτον- Διακοπή στον αγώνα (Βίντεο) Facebook Twitter
Πηγή φωτό Twitter
0

Επεισοδιακά ξεκίνησε το Γκραν πρι της Formula 1 στο Σίλβερστοουν, καθώς ο Μαξ Φερστάπεν, έπειτα από επαφή με τον Λιούις Χάμιλτον, κατέληξε με μεγάλη ταχύτητα εκτός πίστας. 

Ο Ολλανδός βγήκε χωρίς βοήθεια από το μονοθέσιό του μετά το ατύχημα και χαιρέτισε τον κόσμο, προτού πάει για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις. 

Ο Χάμιλτον παρέμεινε στην πίστα, μετά την επαφή των δύο μονοθέσιων υποχωρώντας στη δεύτερη θέση πίσω από τον Σαρλ Λεκλέρκ, αλλά βγήκε η κόκκινη σημαία και ο αγώνας διεκόπη για μερικά λεπτά. 

Ο Μαξ Φερστάπεν ξεκίνησε από τον pole position, αλλά ο Ολλανδός και ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον «μονομάχησαν» πολλές φορές στις πρώτες στροφές, προτού συμβεί η επαφή των μονοθέσιων.

«Είναι στο ιατρικό κέντρο, αλλά περπάτησε ως εκεί μόνος του. Κάνει ένα προληπτικό έλεγχο και μέχρι στιγμής όλα είναι καλά», δήλωσε ο Κρίστιαν Χόρνερ της Red Bull, για την κατάσταση του Φερστάπεν μετά το ατύχημα. 

Παράλληλα κατηγόρησε τον Χάμιλτον για το τι συνέβη, λέγοντας ότι προσπάθησε να προσπεράσει από την εσωτερική, σε μία από τις πιο γρήγορες στροφές αυτού του Γκραν πρι. «Οδηγεί σε αυτή την πίστα εδώ και χρόνια, ξέρεις ότι δεν το κάνεις αυτό σε εκείνο το σημείο. Ευτυχώς δεν είχαμε κάποιον οδηγό σοβαρά τραυματισμένο ή και χειρότερα σήμερα», συμπλήρωσε ο Χόρνερ. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ