Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Ο Τσιάμης στον τελικό του τριπλούν, στα 41 του

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου Facebook Twitter
Ο Δημήτρης Τσιάμης προκρίθηκε στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου (Φωτ.: EUROKINISSI)
0

Ο Δημήτρης Τσιάμης και ο Νίκος Ανδρικόπουλος ήταν τα πρώτα μέλη της ελληνικής ομάδας που πήραν το εισιτήριο για τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου, το οποίο ξεκίνησε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη. 

Στα 41 του χρόνια, ο Τσιάμης εξασφάλισε τη συμμετοχή του σε τελικό Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου για δεύτερη φορά, χάρη στο άλμα του στα 16,26 μέτρα. Με αυτή την επίδοση πέρασε ως έβδομος στον αυριανό τελικό. 

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου του 2021 ο Τσιάμης ήταν έβδομος- στον απευθείας τελικό- ενώ στις άλλες δύο συμμετοχές του στη διοργάνωση δεν είχε καταφέρει να προκριθεί. 

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Ο Τσιάμης στον τελικό του τριπλούν, στα 41 του Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI

Μαζί του, στον τελικό του τριπλούν θα είναι ο Νίκος Ανδρικόπουλος, ο οποίος στον προκριματικό πέτυχε άλμα στα 16,39 μ., στην τρίτη και τελευταία προσπάθειά του και πέρασε ως έκτος. 

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Ο Τσιάμης στον τελικό του τριπλούν, στα 41 του Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI

Και οι δύο άλτες, στις δηλώσεις τους μετά τον αγώνα αναφέρθηκαν στο δυστύχημα στα Τέμπη. Εξάλλου, η εθνική ομάδα αγωνίζεται με πένθος στην εμφάνιση. «Όλη η ομάδα είναι στεναχωρημένη κι έχει το μυαλό της στα θύματα και τις οικογένειες τους», δήλωσε ο Νίκος Ανδρικόπουλος. 

«Είμαι πολύ λυπημένος με αυτό που συνέβη στην Ελλάδα. Συμπαραστεκόμαστε στις οικογένειες των θυμάτων. Το μυαλό μας είναι εκεί και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για να δώσουμε λίγη χαρά. Ελπίζω να μη συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο», είπε από την πλευρά του ο Δημήτρης Τσιάμης. 

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Αύριο «μπαίνει» ο Τεντόγλου 

Στη «μάχη» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου μπαίνει αύριο, Παρασκευή, το μεγάλο όνομα της ελληνικής ομάδας, ο Μίλτος Τεντόγλου

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους αγωνίζεται στον προκριματικό στις 08:10, με το μυαλό σε ένα άλμα στα 7,95 μ., που χρειάζεται για να περάσει στον τελικό. 

Πέντε λεπτά αργότερα θα ξεκινήσουν τη δική τους προσπάθεια οι Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου, οι οποίες χρειάζονται ένα άλμα πάνω από τα 4,65 μ., προκειμένου να περάσουν στον τελικό του επί κοντώ. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ