ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ευρωπαϊκό: Το χάλκινο θα διεκδικήσει η εθνική πόλο γυναικών- Ήττα από την Ισπανία

Ευρωπαϊκό: Το χάλκινο θα διεκδικήσει η εθνική πόλο γυναικών- Ήττα από την Ισπανία Facebook Twitter
Φωτ.: European Aquatics
0

Βαριά ήττα υπέστη από την Ισπανία η εθνική ομάδα πόλο γυναικών στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και έτσι θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο. 

Η εθνική ομάδα πόλο γυναικών έχασε με 13-5 από την Ισπανία στο Αϊντχόφεν και το Σάββατο (20:00) θα διεκδικήσει την τρίτη θέση, κόντρα στην ομάδα που θα χάσει στον δεύτερο ημιτελικό, ανάμεσα στην Ολλανδία και την Ιταλία. 

Σε περίπτωση που το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρεθεί αντιμέτωπο με την Ιταλία, τότε εκτός από το χάλκινο μετάλλιο το ματς του Σαββάτου θα κρίνει και ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού, γιατί η Ολλανδία και η Ισπανία έχουν ήδη προκριθεί στο μεγάλο «ραντεβού» του καλοκαιριού. 

Ισπανία-Ελλάδα 13-5

Οκτάλεπτα: 4-1, 1-1, 4-1, 4-2

Ισπανία (Μιγκέλ Άνχελ Όκα): Έστερ, Πιράλκοβα 1, Εσπάρ 1, Ορτίθ 2, Πέρεζ 1, Κρέσπι 1, Ρουίζ 1, Πένα 1, Φόρκα 3, Κάμους 1, Γκαρσία 1, Λέιτον, Τέρε.

Ελλάδα (Αλεξία Καμμένου): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ξενάκη 3, Ασημάκη 1, Πάτρα, Νίνου, Βασιλική Πλευρίτου, Γιαννοπούλου 1, Ελληνιάδη, Σταματοπούλου.

Στους «8» η εθνική ομάδα πόλο ανδρών 

Η εθνική ομάδα πόλο ανδρών νίκησε με 15-10 την Ολλανδία στο Ζάγκρεμπ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. 

Αύριο οι διεθνείς του Θοδωρή Βλάχου θα αντιμετωπίσουν την Κροατία (19:30) με στόχο να κάνει το επόμενο βήμα προς το βάθρο. 

Ελλάδα - Ολλανδία 15-10

Οκτάλεπτα: 5-3, 4-2, 3-3, 3-2.

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 5, Σκουμπάκης 2, Γκιουβέτσης, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης 1, Αργυρόπουλος - Κανακάκης 1, Αλαφραγκής 1, Κάκαρης 1, Νικολαΐδης, Βλαχόπουλος 2, Τζωρτζάτος.

Ολλανδία: Χόισμανς, Γκμπανταμάσι 1, Φαν ντεν Μπουργκ, Κάστροπ, Φαν Άιπερεν, Φαν ντερ Βέιντεν 1, Τε Ρίλε 4, Νίσπελινγκ 1, Μούλερ, Ντε Βερντ 1, Κόπμαν, Τεν Μπρουκ 2, Βέστερφελντ.

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ