Europa League: Ηχηρός αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ

Europa League: Ηχηρός αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ Facebook Twitter
0

Αν και νίκησε τη Σλόβαν Μπρατισλάβας με 3-2 ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League,  καθώς είχε χάσει με 1-0 στον πρώτο αγώνα στη Σλοβακία και έτσι υπολείπεται στα εκτός έδρας γκολ. 

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο 38' από γκολ του Μεντβέντεφ, βρέθηκε στο 51' να προηγείται 2-1, όμως η ισοφάριση σε 2-2 από τον Ντε Μάρκο στο 62' του στέρησε την πρόκριση.

Παρά το 3-2 του Γιαννούλη στο 87' η πρόκριση δεν ήρθε, αφού το 1-0 του πρώτου αγώνα στην Σλοβακία, φάνηκε πολύ μεγάλο εμπόδιο. Έτσι μετά τον αποκλεισμό από την Έστερσουντ, πρόπερσι, ο ΠΑΟΚ θα μείνει εκτός Europa League και για φέτος.

Σημαντική για την εξέλιξη του αγώνα ήταν η απώλεια του Ελ Καντουρί που έφυγε από το ματς στο 31' για να δώσει την θέση του στον Ντάγκλας Αουγκούστο. Κορυφαίος για τον Δικέφαλο του Βορρά, ο Λημνιός που σημείωσε το 1-1, αλλά μοιραίος ο Άκπομ που στις καθυστερήσεις πρόλαβε την έξοδο του Γκράιφ, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ στη μεγάλη ευκαιρία του ματς.

Γκολ: 48′ Λημνιός, 50′ Σβιντέρφσκι, 87′ Γιαννούλης/38′ Μεντβέντεφ, 62′ Ντε Μάρκο

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Λημνιό, Μπίσεσβαρ, Πέλκας (46′ Σβιντέρφσκι), Άκπομ.

ΣΛΟΒΑΝ (Γιαν Κόζακ): Γκρέιφ, Ντε Γκαμπς, Μόχα, Σποράρ, Ιμπαίμ, Αμπένα, Μεντβέντεφ, Χόλμαν, Μποζίνκοφ, Μπάιριτς, Ντε Μάρκο

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM