Φωτιά τώρα στου Ρέντη

Euro 2020: Η μητέρα του Ραμπιό μάλωσε με τους γονείς των Πογκμπά και Εμπαπέ- Viral το βίντεο

Euro 2020: Η μητέρα του Ραμπιό μάλωσε με τους γονείς των Πογκμπά και Εμπαπέ- Viral το βίντεο Facebook Twitter
0

Τα νεύρα ήταν πολύ τεταμένα μετά την ήττα της Γαλλίας στα πέναλτι από την Ελβετία, που είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό παγκόσμιας πρωταθλήτριας από τη φάση των «16» στο Euro 2020.

Όπως ανάφερε η ιστοσελίδα RMC Sport, μετά την ακολουθία των πέναλτι, η οποία καταδίκασε την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν, ξέσπασε διαμάχη στις εξέδρες του Εθνικού Σταδίου στο Βουκουρέστι ανάμεσα στη μητέρα του Αντριέν Ραμπιό και τις οικογένειες των Πολ Πογκμπά και Κιλιάν Εμπαπέ.

Η Βερονίκ Ραμπιό, μητέρα και μάνατζερ του μέσου της Γιουβέντους, «εξερράγη» μετά τον αποκλεισμό της γαλλικής Εθνικής ομάδας. Πρώτα επιτέθηκε στην οικογένεια του Πογκμπά, στο τελευταίο σφύριγμα της κανονικής διάρκειας του αγώνα. 

Ο λόγος για την πρώτη διαμάχη ήταν για το τρίτο γκολ της Ελβετίας, που προέκυψε από μια χαμένη μπάλα από τον μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Στη συνέχεια, η Βερονίκ Ραμπιό στράφηκε εναντίον της οικογένειας του Εμπαπέ στο τέλος των πέναλτι, αφού ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν είχε κάνει το αποφασιστικό λάθος, που κόστισε εν τέλει τον αποκλεισμό των «μπλε». 

Η Βερονίκ Ραμπιό ζήτησε από τους γονείς να επιπλήξουν τον γιο τους και να τον κάνουν «λιγότερο αλαζονικό», προκαλώντας μια έντονη συζήτηση. Η διαμάχη συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά με άλλες οικογένειες, που είδαν τη σκηνή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

Φωτιά τώρα στου Ρέντη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος ο Ρουί Βιτόρια από τον Παναθηναϊκό μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα

Αθλητισμός / Τέλος ο Ρουί Βιτόρια από τον Παναθηναϊκό μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα

Η πρόκριση επί της Σαχτάρ και της Σαμσουνσπόρ που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στη League Phase του Europa League δεν στάθηκαν αρκετά για να αντισταθμίσει το απογοητευτικό ξεκίνημα στις εγχώριες διοργανώσεις
LIFO NEWSROOM
Πίκρα Αταμάν παρά το ασημένιο της Τουρκίας στο Eurobasket: «Δεν βλέπω κάτι θετικό όταν χάνουμε»

Αθλητισμός / Πίκρα Αταμάν παρά το ασημένιο της Τουρκίας στο Eurobasket: «Δεν βλέπω κάτι θετικό όταν χάνουμε»

Μετά το τέλος του ματς στη συνέντευξη τύπου ο Εργκίν Αταμάν δεν είχε όρεξη για πολύ κουβέντα, τονίζοντας ότι η ομάδα του έχασε ένα ματς που έλεγχε από την αρχή
LIFO NEWSROOM
Eurobasket 2025: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το χάλκινο μετάλλιο

Αθλητισμός / Eurobasket 2025: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το χάλκινο μετάλλιο

Ο 30χρονος σούπερ σταρ κοινοποίησε φωτογραφίες με τη μητέρα του, τα αδέρφια του, τη γυναίκα και τα παιδιά του, αλλά και στιγμές από την πορεία της Εθνικής Ελλάδας μέχρι το βάθρο του Eurobasket
LIFO NEWSROOM