Euro 2020: Τo Google doodle για τον θρίαμβο της Ιταλίας

Euro 2020: Τo Google doodle για τον θρίαμβο της Ιταλίας Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Με ένα doodle συνεχάρη η Google την Ιταλία για την κατάκτηση του Euro 2020

Μετά τον θρίαμβο των Ιταλών επί των Άγγλων στο Γουέμπλεϊ, η Google έδωσε και εκείνη τα συγχαρητήριά της στους νέους πρωταθλητές Ευρώπης. 

Το πολύχρωμο doodle έχει τη σημαία της Ιταλίας, δύο μπάλες ποδοσφαίρου και βέβαια το πολυπόθητο τρόπαιο. 

Euro 2020: Τo Google doodle για τον θρίαμβο της Ιταλίας Facebook Twitter

Η Ιταλία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κερδίζοντας 3-2 στα πέναλτι την Αγγλία (1-1 το σκορ μετά την παράταση). Έτσι, η «σκουάντρα ατζούρα» κατέκτησε το πρώτο Euro της από το 1968, ενώ είχε ηττηθεί στους τελικούς το 2000 και του 2012.  

Αυτός ήταν ο πρώτος τελικός Euro που κρίθηκε στα πέναλτι από το 1976, όταν η Τσεχοσλοβακία είχε νικήσει τη Δυτική Γερμανία.  


 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ