Εθνική ποδοσφαίρου: «Ναι» της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ για την πρόσληψη του προπονητή Γκουστάβο Πογιέτ

Εθνική ποδοσφαίρου: «Ναι» από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ για πρόσληψη του Γκουστάβο Πογιέτ Facebook Twitter
Πηγή φωτό ΑΠΕ/ΜΠΕ
0

Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ ενέκρινε την πρόσληψη του Γκουστάβο Πογιέτ, για τη θέση του προπονητή της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ανδρών. 

Με ανάρτηση στο Twitter, η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι στη σημερινή συνεδρίασή της η εκτελεστική επιτροπή προέκρινε τον Πογιέτ για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού. «Θα ακολουθήσουν διαπραγματεύσεις για την οριστική επίτευξη συμφωνίας», ανέφερε το ίδιο tweet. 

Ο 55χρονος Ουρουγουανός, που όπως όλα δείχνουν θα διαδεχθεί τον Τζον Φαν'τ Σχιπ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, είναι γνώριμος στους Έλληνες φιλάθλους από την παρουσία του στον πάγκο της ΑΕΚ, από τον Οκτώβριο του 2015 έως τον Απρίλιο του 2016. 

Ως ποδοσφαιριστής μεταξύ άλλων φόρεσε τη φανέλα της Τσέλσι και της Τότεναμ. Ως προπονητής, με εξαίρεση την Μπράιτον (2009-2013) και τη Σάντερλαντ (2013-2015), σε καμία από τις υπόλοιπες ομάδες που εργάστηκε δεν ολοκλήρωσε τη σεζόν, σύμφωνα με το ΑΠΕ. 

Ήταν ο πρώτος Ουρουγουανός τεχνικός στην Premier League, ενώ μεταξύ άλλων υπήρξε προπονητής της Μπέτις, της Σανγκάι Σεντσουά στην Κίνα και της Μπορντό. 
 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ