Απεργία την Πρωτομαγιά

Εθνική Ελλάδος: Ο Tζον Φαν Σιπ νέος προπονητής - Τεχνικοί διευθυντές Φύσσας και Κωνσταντινίδης

Εθνική Ελλάδος: Ο Tζον Φαν Σιπ νέος προπονητής - Τεχνικοί διευθυντές Φύσσας και Κωνσταντινίδης Facebook Twitter
EPA
0

Ο Ολλανδός Τζον Φαν Σιπ αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, αντικαθιστώντας τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η ΕΠΟ αναμένεται να επισημοποιήσει τη συμφωνία με τον Τζον Φαν Σιπ, που αποτελούσε το φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος, στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την Τετάρτη (31/7).

Η ΕΠΟ επιθυμεί να κλείσει και τυπικά το θέμα μέσω της ψήφισης από τα μέλη τη εκτελεστικής επιτροπής και μέσα στο επόμενο διάστημα ο Ολλανδός προπονητής θα ταξιδέψει για την Αθήνα για να υπογράψει τη συμφωνία. Σύμφωνα με το πλάνο, το δίδυμο των Τάκη Φύσσα και Κώστα Κωνσταντινίδη θα αναλάβουν τεχνικοί διευθυντές της Εθνικής Ελλάδος. 

Ποιος είναι ο Τζον Φαν Σιπ


Ο 55χρονος Ολλανδός Τζον Φαν Σιπ, γεννημένος στον Καναδά, έχει υπάρξει βοηθός στον Άγιαξ και έχει προπονήσει ομάδες σε Μεξικό και Αυστραλία. Ως ποδοσφαιριστής για 15 χρόνια ο Φαν Σιπ, ο οποίος έπαιξε για πάνω από δέκα χρόνια στον Άγιαξ πραγματοποιώντας περισσότερες από 270 εμφανίσεις, ενώ τα τελευταία χρόνια τα πέρασε στην Ιταλία με τη φανέλα της Τζένοα.

Με την Εθνική Ολλανδίας, ο πάλαι ποτέ εξτρέμ, αγωνίστηκε σε 41 αγώνες και σκόραρε δύο φορές. Όταν κρέμασε τα παπούτσια του έγινε προπονητής στα τμήματα υποδομής του Αίαντα και αργότερα ανέλαβε την Τβέντε. Στη συνέχεια απέκτησε διαφορετικές παραστάσεις και εμπειρία από τις Μέλμπουρν Χαρτ, Τσίβας Γουαδαλαχάρα και Μέλμπουρν Σίτι. Η σεζόν 2017-18 είναι η πιο πρόσφατη στην καριέρα του και τον βρήκε στον πάγκο της Τσβόλε.

Με πληροφορίες από Sportime

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ