«Ερχόμαστε και φέρνουμε και το κύπελλο»: Το Tweet του Γιάννη Αντετοκούνμπο για το ταξίδι στην Ελλάδα

«Ερχόμαστε και φέρνουμε και το κύπελλο»: Το Tweet του Γιάννη Αντετοκούνμπο για το ταξίδι στην Ελλάδα Facebook Twitter
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κρατά το πολυπόθητο κύπελλο τη μυθική βραδιά των τελικών του ΝΒΑ - Πηγή φωτογραφίας: Getty Images
0

Στην Ελλάδα ετοιμάζονται να περάσουν το υπόλοιπο του καλοκαιριού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η οικογένειά του. 

Ο ίδιος είχε προαναγγείλει το ταξίδι του στην πατρίδα του δηλώνοντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του ΝΒΑ πως ανυπομονεί να πάει στα Σεπόλια και στου Ζωγράφου για να δει τους φίλους και τους παλιούς προπονητές του. 


Σε ανάρτησή του στο Twitter, μάλιστα, ο πρωταθλητής και MVP «Giannis» γνωστοποίησε πως μαζί του στην Ελλάδα φέρνει και το κύπελλο. 


«Ερχόμαστε και φέρνουμε και το Κύπελλο», έγραψε χαρακτηριστικά, με τους Μπακς να επιβεβαιώνουν.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Αθλητισμός / Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Η κίνηση αυτή ήρθε σε μια περίοδο κατά την οποία το Μιλγουόκι βρίσκεται σε εμφανή αγωνιστική κρίση, έχοντας χάσει οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια
LIFO NEWSROOM
Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM