Επική πρόκριση του Παναθηναϊκού στα play-off του Champions League- Απέκλεισε τη Μαρσέιγ στα πέναλτι

Επική πρόκριση του Παναθηναϊκού στα play-off του Champions League- Απέκλεισε τη Μαρσέιγ στα πέναλτι Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ο Παναθηναϊκός άντεξε κόντρα στη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ και παρά την ανατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα των προκριματικών του Champions League από τους Μασσαλούς, κατάφερε να πάει το παιχνίδι στα πέναλντι κι εν τέλει να προκριθεί. 

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο με 2-0 από τα γκολ του Ομπαμεγιάνγκ, αλλά με το εύστοχο πέναλτι του Ιωαννίδη στο 90’+9’ έστειλε το ματς στην παράταση (2-1) κι από εκεί στα πέναλτι, όπου «μίλησε» η ευστοχία των παικτών του και ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι που ήταν εξαιρετικός καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. 

Έτσι, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατάφερε να πάρει τη «χρυσή» πρόκριση για τα play off του Champions League, όπου θα αναμετρηθεί με την πορτογαλική Μπράγκα. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΑΡΣΕΪΓ (Μαρθελίνο Γκαρθία): Πο Λόπες (120’+3’ Μπλάνκο), Κλος, Ζιγκό, Εμπεμπά, Λόντι, Ρονγκιέρ, Βερετού, Σαρ, Εντιαγέ (68’ Γκεντουζί), Ουναχί (59’ Χαρίτ), Ομπαμεγιάνγκ (80’ Βιτίνια).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (70’ λ.τρ Μλαντένοβιτς), Ρουμπέν Πέρεθ, Βιλένα (70’ Τσέριν), Μαντσίνι (106’ Κλεϊνχέισλερ), Τζούριτσιτς (63’ Μπερνάρ), Βέρμπιτς (46’ Παλάσιος), Σπόραρ (63’ Ιωαννίδης).
 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Αθλητισμός / Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Ο Πελεσένκο ήταν 30 χρονών και κατετάγη στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του το 2022. Κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2016 και το 2017, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχε βγει τέταρτος
NEWSROOM
Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ