Το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ δεν είχε μηχανική βλάβη - Νέα στοιχεία

Το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ δεν είχε μηχανική βλάβη - Νέα στοιχεία Facebook Twitter
Νέα στοιχεία από τις έρευνες για τη συντριβή του ελικοπτέρου (Πηγή φωτό EPA)
0

Δεν προέκυψαν στοιχεία για μηχανική βλάβη στο ελικόπτερο, στη συντριβή του οποίου έχασαν τη ζωή τους ο Κόμπι Μπράιαντ, η κόρη του και άλλοι επτά άνθρωποι.

Η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας στις Μεταφορές (NTSB) των ΗΠΑ, εξέδωσε νέα ανακοίνωση για την πορεία των ερευνών για το δυστύχημα που έγινε στις 26 Ιανουαρίου στην Καλιφόρνια και στο οποίο σκοτώθηκε ο θρύλος του μπάσκετ.

Μετά τις έρευνες που έγιναν, αφού κόπηκε ένα κλαδί δέντρου στο σημείο της συντριβής, οι ερευνητές πιστεύουν ότι φαίνεται πως ο κινητήρας του ελικοπτέρου δούλευε και οι έλικες περιστρέφονταν τη στιγμή της πρόσκρουσης.

Η ανακοίνωση της NTSB όμως δεν δίνει καμία πληροφορία για τα αίτια του δυστυχήματος. Μεταξύ άλλων η υπηρεσία ερευνά αν έπαιξε ρόλο η ομίχλη στο δυστύχημα, ενώ η τελική έκθεση για τα αίτια αναμένεται σε έναν χρόνο. Μεταξύ άλλων, η NTSB ανακοίνωσε ότι ο πίνακας οργάνων του ελικοπτέρου καταστράφηκε στη συντριβή, οι περισσότερες συσκευές μετατοπίστηκαν, ενώ τα χειριστήρια πτήσης ήταν σπασμένα και είχαν καταστραφεί από τη φωτιά.

Με πληροφορίες από το AP

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ