ΕΛ.ΑΣ: Αυτός είναι ο προπονητής τένις που συνελήφθη για γενετήσιες πράξεις κατά ανήλικων αθλητριών

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προπονητή τένις που κατηγορείται για γενετήσιες πράξης κατά ανηλίκων Facebook Twitter
astynomia
0

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία του προπονητή τένις που κατηγορείται μεταξύ άλλων για γενετήσιες πράξεις κατ' εξακολούθηση κατά ανήλικων μαθητριών του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, «κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δίνονται στη δημοσιότητα, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 5-11-2021 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις της κατάχρησης ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη αφενός και αφετέρου που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους που συμπλήρωσαν τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη αφενός και αφετέρου που συμπλήρωσε τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον Δερβένη Χρήστο του Πέτρου και της Αλεξάνδρας, γεννηθέντα την 3-10-1987.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προπονητή τένις που κατηγορείται για γενετήσιες πράξης κατά ανηλίκων Facebook Twitter
astynomia
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προπονητή τένις που κατηγορείται για γενετήσιες πράξης κατά ανηλίκων Facebook Twitter
astynomia
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προπονητή τένις που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων Facebook Twitter
astynomia
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM