Έκαναν ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στο Ισραήλ αλλά ένας παίκτης της εθνικής Γαλλίας γελούσε

Πόλεμος στο Ισραήλ: Παίκτης της εθνικής Γαλλίας γελούσε κατά τη διάρκεια του ενός λεπτού σιγή Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Αντιδράσεις υπήρξαν κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Γαλλία - Ολλανδία, όταν ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός, Ζαν Κλερ Τοντιμπό, απαθανατίστηκε να γελά κατά τη διάρκεια του ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του πολέμου στο Ισραήλ. 

Ήδη, στα social media υπήρξαν δεκάδες αναρτήσεις που κατέκριναν τον 23χρονο αμυντικό της Νις, καθώς σύμφωνα με αυτούς δεν σεβάστηκε τη μνήμη των θυμάτων του Ισραήλ και της Παλαιστίνης. 

Ορισμένοι, ωστόσο, τον υποστήριξαν λέγοντας πως το γέλιο του μοιάζει με «νευρικό» και δεν έχει δόση ειρωνείας. 

Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει σχολιάσει το συμβάν. 

 Με πληροφορίες από ladepeche.fr

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΟΚ: «Όποιος έχει στοιχεία για εγκληματική οργάνωση να τα προσκομίσει σε 2 ημέρες, αλλιώς θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη»

Αθλητισμός / ΕΟΚ: «Όποιος έχει στοιχεία για εγκληματική οργάνωση να τα προσκομίσει σε 2 ημέρες, αλλιώς θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη»

«Εξεδόθησαν αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ που δικαίωνε πλήρως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ για την 5μελη ΚΕΔ/ΕΟΚ και απέρριπτε τους ισχυρισμούς της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ περί μη νόμιμης σύνθεσης» - Ολόκληρη η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM