Δίκη Μπενζαμέν Μεντί: 26χρονη κατέθεσε ότι τη βίασε και μετά καυχήθηκε ότι έχει κάνει σεξ με 10.000 γυναίκες

Ο Μπενζαμέν Μεντί με κοστούμι Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Μία από τις γυναίκες που έχουν καταγγείλει για βιασμό τον Μπενζαμέν Μεντί κατέθεσε ότι εκείνος της καυχήθηκε πως έχει κάνει σεξ με 10.000 συντρόφους, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στη δίκη του Γάλλου ποδοσφαιριστή, η οποία συνεχίζεται. 

Ο 28χρονος αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, αφού βίασε την 26χρονη σήμερα καταγγέλλουσα σε κρεβατοκάμαρα της έπαυλής του, καυχήθηκε για τον αριθμό των γυναικών με τις οποίες έχει κάνει σεξ, σύμφωνα με το βίντεο της κατάθεσής της στην αστυνομία, το οποίο προβλήθηκε στη δίκη. 

Η συγκεκριμένη ήταν η πρώτη από τις επτά γυναίκες που κατήγγειλαν τον ποδοσφαιριστή στην αστυνομία για βιασμό ή σεξουαλική επίθεση. Η καταγγέλλουσα ανέφερε ότι πίστευε πως ήταν κλειδωμένη στο δωμάτιο, αφού ο Μεντί της είπε ότι δεν μπορούσε να βγει. Είπε ότι εκείνος είχε πάρει το κινητό της και υποσχέθηκε να της το δώσει πίσω, εάν γδυνόταν. 

Στο βίντεο της κατάθεσής της η γυναίκα ανέφερε ότι γνώρισε τον Μεντί σε μπαρ στο Όλντερλι Ετζ, πόλη κοντά στο Μάντσεστερ, στις 11 Οκτωβρίου 2020, όταν η ίδια ήταν 24 ετών. 

Μαζί με φίλους πήγε στο σπίτι του, όπου κάποια στιγμή ο ποδοσφαιριστής την είδε να χρησιμοποιεί το Snapchat στο κινητό της. Ο Μεντί, σύμφωνα με την ίδια, της είπε ότι δεν μπορούσε να αναρτήσει φωτογραφίες από το σπίτι του στα social media, επειδή ήδη η ομάδα του είχε επιβάλει πρόστιμο 200.000 λιρών, επειδή καλούσε ανθρώπους. Μετά, της πήρε το τηλέφωνο και άρχισε να ψάχνει τις φωτογραφίες της, κάποιες εκ των οποίων ήταν προσωπικής φύσης, σύμφωνα με την ίδια. 

Η γυναίκα περιέγραψε ότι ακολούθησε τον ποδοσφαιριστή στον πάνω όροφο, σε μια κρεβατοκάμαρα, την οποία ο Μεντί ξεκλείδωσε χρησιμοποιώντας το αποτύπωμά του σε μια οθόνη αφής, ενώ επανειλημμένα ζητούσε πίσω το τηλέφωνό της. 

Η καταγγέλλουσα τόνισε πως κατέστησε σαφές ότι δεν ενδιαφερόταν για εκείνον. «Είπα “δεν θέλω να κάνω σεξ μαζί σου, θέλω να φύγω”», κατέθεσε η γυναίκα στην αστυνομία. Τότε, εκείνος άρχισε να ζητά να τη δει γυμνή, αλλά εκείνη αρνήθηκε, είπε. 

Πιστεύοντας ότι ήταν κλειδωμένη, η γυναίκα περιέγραψε ότι αφαίρεσε όλα τα ρούχα της εκτός από το εσώρουχο. Στη συνέχεια την άρπαξε από πίσω και της επιτέθηκε. Όταν διαμαρτυρήθηκε, εκείνος της είπε «Είσαι τόσο ντροπαλή». «Είπα “Όχι, δεν είμαι ντροπαλή. Απλά δεν θέλω να κάνω σεξ μαζί σου”», κατέθεσε η γυναίκα. Ο ποδοσφαιριστής, συμπλήρωσε, της απάντησε: «Έχω κάνει σεξ με 10.000 γυναίκες, είναι ΟΚ». 

Στη συνέχεια, η γυναίκα του είπε πως έπρεπε να φύγει και εκείνος της απάντησε: «Εάν δεν πεις σε κανέναν τίποτα, μπορείς να έρχεσαι εδώ κάθε βράδυ». Η γυναίκα κατέθεσε ότι δεν καταλάβαινε πώς εκείνος θα μπορούσε να βλέπει αυτό που της είχε κάνει ως «ένα προνόμιο», το οποίο εκείνη θα ήθελε να επαναληφθεί. 

Στην κατάθεσή της περιέγραψε πώς επανειλημμένα είπε όχι. «Αυτό που πραγματικά με ταράζει είναι πόσες πολλές φορές είπα όχι. Πόσες πολλές φορές είπα: δεν θέλω να κάνω σεξ μαζί σου. Ήμουν πολύ σαφής και δεν αυτό δεν εισακούστηκε», τόνισε. 

Η γυναίκα κατέθεσε στις 11 Νοεμβρίου του 2020, εννέα μήνες προτού απαγγελθούν σε βάρος του Μεντί κατηγορίες για σεξουαλικά παραπτώματα. 

Με πληροφορίες από Guardian

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM