Diamond League: Τέταρτος ο Τεντόγλου στο Λονδίνο με άλμα στα 7,99 μέτρα

Diamond League: Τέταρτος ο Τεντόγλου στο Λονδίνο με άλμα στα 7,99 μέτρα Facebook Twitter
0

Την τέταρτη θέση κατέλαβε ο Μίλτος Τεντόγλου στο Diamond League του Λονδίνου, όπου το άλμα σε μήκος συμπεριλήφθηκε στο πρόγραμμα, χωρίς να προσμετράται στη βαθμολογία της σειράς των σημαντικών αγώνων στίβου

Ο πρωταθλητής Ευρώπης σε κλειστό και ανοιχτό στίβο είχε καλύτερο άλμα στα 7,99μ. (-0,8 μ/δ), στην πέμπτη του προσπάθεια, ενώ είχε ακόμη δύο έγκυρα, στα 7,84μ.και 7,87μ., και τρία άκυρα.

Νικητής του αγώνα ήταν ο Νοτιοαφρικανός Λούβο Μανγιόνγκα, ο οποίος με 8.37μ. σημείωσε την καλύτερη του φετινή επίδοση. Ο Τζαμαϊκανός Τατζέι Γκέιλ πέτυχε ατομικό ρεκόρ με 8,32μ. και κατέλαβε τη δεύτερη θέση, μπροστά από τον Νοτιοαφρικανό Ρουσβάλ Σαμάι (8,11μ.).

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM