Diamond League: Στην πρώτη θέση ο Μίλτος Τεντόγλου- Άλμα 8,24 μέτρων

Diamond League: Στην πρώτη θέση ο Μίλτος Τεντόγλου- Άλμα 8,24 μέτρων Facebook Twitter
0

Την πρώτη θέση στο μήκος του Diamond League του Μονακό κατέκτησε ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8,24 μέτρα.

Ο κορυφαίος άλτης του μήκους για μία ακόμη φορά έδειξε την φοβερή του ικανότητα να αντιδρά στα τελευταία του άλματα, αφού πέτυχε την καλύτερη επίδοση στην έκτη προσπάθεια.

Ο Μίλτος Τεντόγλου νωρίτερα πέτυχε άλματα στα 8,06 μ., 8,21μ., άκυρο, 8,15 μ. και 7,18 μ. σε μία μη ολοκληρωμένη προσπάθεια. 

Ο Γκέιλ (Τζαμάικα) κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 8,29 μ. και άκυρο στο τελευταίο άλμα, από όπου βγαίνει η κατάταξη και ο Μόντλερ την τρίτη με 8,27 μ., επίσης με άκυρη στην έκτη και καθοριστική προσπάθεια.

Φετινό ρεκόρ για την Παπαχρήστου

Η Βούλα Παπαχρήστου (7η θέση) έδειξε να βρίσκει τον ρυθμό της, αφού «προσγειώθηκε» στα 14,25 μ. και βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ στη θερινή σεζόν. Η έμπειρη αθλήτρια είχε δύο ακόμη άκυρα άλμα και μια προσπάθεια στα 13,79 μέτρα.

Νικήτρια του αγώνα με 14,75 μ. ήταν η Ρίκετς (Τζαμάικα), παρότι την καλύτερη επίδοση του αγώνα με 15,12μ. πέτυχε η Ρόχας.

Σύμφωνα με τις αλλαγές στη σειρά αγώνων, η κατάταξη βγαίνει από την τελευταία προσπάθεια και όχι από την καλύτερη επίδοση στο σύνολο των προσπαθειών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM