Η Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να διανείμει μέρος του χρηματικού μπόνους από την κατάκτηση του Champions League όχι μόνο στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, αλλά και στους περίπου 700 εργαζομένους του συλλόγου, σύμφωνα με δημοσίευμα της Le Parisien.
Η απόφαση, που ελήφθη από τον πρόεδρο Νάσερ Αλ Κελαΐφί και έγινε με τη σύμφωνη γνώμη των παικτών, έχει στόχο να αναγνωρίσει τη συμβολή όλου του προσωπικού στην πορεία της ομάδας.
Ακριβείς λεπτομέρειες, όπως το μέγεθος του συνολικού ποσού που θα διαμοιραστεί, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Ωστόσο, περίπου 500 από τους 700 υπαλλήλους είδαν από κοντά τον τελικό, έχοντας ταξιδέψει στο Μόναχο με πρόσκληση του συλλόγου.
Η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε το Champions League το περασμένο Σάββατο (31/5), επικρατώντας με 5-0 επί της Ίντερ στον τελικό του «Γουέμπλεϊ», καταγράφοντας την πρώτη ευρωπαϊκή της επιτυχία σε επίπεδο ανδρικής ομάδας.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ