Βραζιλία: Νεκρός στα 30 του ο γιος του Καφού - Πέθανε ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο

Βραζιλία: Νεκρός στα 30 του ο γιος του Καφού - Πέθανε ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο Facebook Twitter
0

Συντετριμμένος είναι ο θρύλος του ποδοσφαίρου Καφού μετά τον θάνατο του μεγαλύτερου γιου του, που πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 30 ετών.

Ο 30χρονος Ντανίλο Φελισιάνο ντε Μοράες υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο με φίλους του την Τετάρτη. 

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πως ο γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή παραπονέθηκε πως νιώθει αδιαθεσία μετά από μόλις δέκα λεπτά παιχνιδιού, παίζοντας με φίλους του στο σπίτι του στο Barueri, που βρίσκεται σε ένα προάστιο του Σάο Πάολο.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.

Βραζιλία: Νεκρός στα 30 του ο γιος του Καφού - Πέθανε ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο Facebook Twitter

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή ο Πάουλο Σέρτζιο, πρώην ποδοσφαιριστής και πολύ καλός φίλος της οικογένειας του παλαίμαχου Βραζιλιάνου αμυντικού.

Ο Ντανίλο ήταν το μεγαλύτερο παιδί του παλαίμαχου Βραζιλιάνου αμυντικού. Ο Καφού θεωρείται ένας από τους καλύτερους ακραίους μπακ στην ιστορία του ποδοσφαίρου, έχοντας, μεταξύ άλλων, πανηγυρίσει την κατάκτηση δυο Παγκοσμίων κυπέλλων με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, το 1994 και το 2002.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM