Απεργία την Πρωτομαγιά

Βραζιλία: Κόκκινη κάρτα «από τα αποδυτήρια» - Ποδοσφαιριστής αποβλήθηκε στα 17 δευτερόλεπτα

Βραζιλία: Κόκκινη κάρτα «από τα αποδυτήρια» - Ποδοσφαιριστής αποβλήθηκε στα 17 δευτερόλεπτα Facebook Twitter
0

Μια από τις ταχύτερες κόκκινες κάρτες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αντίκρισε ο Κάιο Γουίλκερ της Νορντέστε στο ματς απέναντι στην Τρέζε, στη Βραζιλία. 

Ο αγώνας για το κύπελλο της Μποταφόγκο, είχε ξεκινήσει μόλις οχτώ δευτερόλεπτα νωρίτερα, όταν ο Γουίλκερ τίναξε τα πόδια του προς το κεφάλι ενός αμυντικού της Τρέζε και ο διαιτητής του αγώνα χρειάστηκε εννιά ακόμα δευτερόλεπτα για να του δείξει την κόκκινη κάρτα και να τον αποβάλει από το γήπεδο. 

Ωστόσο σύμφωνα με τον Guardian η ταχύτερη αποβολή στην ιστορία του αθλήματος δεν ήταν αυτή, αλλά εκείνη του Τζουσέπε Λορέντσο της Μπολόνια σε ματς του 1990 απέναντι στην Πάρμα.

Τότε ο παίκτης είχε αποβληθεί μετά από δέκα μόλις δευτερόλεπτα,

Η πιο γνωστή αποβολή «αστραπή» ήταν αυτή του Στίβεν Τζέραρντ το 2015, στο ντέρμπι της Λίβερπουλ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν ο παίκτης είδε την κόκκινη κάρτα μόλις 38 δευτερόλεπτα μετά το εναρκτήριο λάκτισμα.

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ